Selçuk YÜKSEL
Veteran
Peki benim brck'i burak olarak yorumlamam Burakdiye tahmin etmiştim siziYok hocam Burçak benim adım
Peki benim brck'i burak olarak yorumlamam Burakdiye tahmin etmiştim siziYok hocam Burçak benim adım
Yok abi zaten sizden de küçüğüm ben 27 yaşındayımPeki benim brck'i burak olarak yorumlamam Burakdiye tahmin etmiştim sizi
Genelde kadınlar nadiren kuş meraklısı olur. Olanlarında hastalıktı tedaviydi işi olmaz. Sizin bu yönlü çabanız taktire şayanYok abi zaten sizden de küçüğüm ben 27 yaşındayım
Teşekkür ederim hocam ben veterinerlik okuyorum bir de ben küçükken abim üreticiydi o nedenle çok seviyorum kuşlarıGenelde kadınlar nadiren kuş meraklısı olur. Olanlarında hastalıktı tedaviydi işi olmaz. Sizin bu yönlü çabanız taktire şayan
Veterinerlik mi okuyorsunuz siz ? Aaa süper... Bundan sonra daha dikkatli olacağım sözTeşekkür ederim hocam ben veterinerlik okuyorum bir de ben küçükken abim üreticiydi o nedenle çok seviyorum kuşları
Estağfurullah abi burada Veterinerlerin bilemediği şeyler de öğreniyorumVeterinerlik mi okuyorsunuz siz ? Aaa süper... Bundan sonra daha dikkatli olacağım söz
Taktiğini çok beğendim. İşin mutfağını görüyorsun en başta Bu çok önemli pratikten yetişmek maça 5-0 önde başlamak demektir.Estağfurullah abi burada Veterinerlerin bilemediği şeyler de öğreniyorum
En doğrusu bu bence abiTaktiğini çok beğendim. İşin mutfağını görüyorsun en başta Bu çok önemli pratikten yetişmek maça 5-0 önde başlamak demektir.
Teşekkür ederim abi Ama kekik çayından vazgeçmem bilgin olsunYo yo gerçekten taktir ettim sizi. Diplomanı alır almaz çekinmeden yönlendiririm size. Ama 1 tam suluğa minicik antibiyotik tavsiye etmek yok
Bana kalırs büyük bir şehirde açın kliniğinizi. KAç yılınız var bilmiyorum ama bir an önce bitirin.Yo yo gerçekten taktir ettim sizi. Diplomanı alır almaz çekinmeden yönlendiririm size. Ama 1 tam suluğa minicik antibiyotik tavsiye etmek yok
Ahahahaha sizin hocalardan kekeik hasatı yapan mı varTeşekkür ederim abi Ama kekik çayından vazgeçmem bilgin olsun
Daha dört senem var hocam üçüncü üniversitem bu Ankara'da yaşıyorum benBana kalırs büyük bir şehirde açın kliniğinizi. KAç yılınız var bilmiyorum ama bir an önce bitirin.
Hocam benim kuşlarda çok işe yaradı ondanAhahahaha sizin hocalardan kekeik hasatı yapan mı var
Ama hocam kekik çayı öneriyorsunuz ama 4 saat önlerinde dursun ve geri çekin diyorsunuz. Kuş kuvvetle muhtemel bir yudum bile içmemiş olur o sürede Bari öncesinde 4-5 saat susuz kalsın kuşlar..Daha dört senem var hocam üçüncü üniversitem bu Ankara'da yaşıyorum ben
Hocam benim kuşlarda çok işe yaradı ondan
Hocam biliyorum ama ben susuz, aç bırakamıyorum çok üzülüyorumAma hocam kekik çayı öneriyorsunuz ama 4 saat önlerinde dursun ve geri çekin diyorsunuz. Kuş kuvvetle muhtemel bir yudum bile içmemiş olur o sürede Bari öncesinde 4-5 saat susuz kalsın kuşlar..
Hocam zaten kışın 3-4 saatte bir yazın 2-3 saatte bir su içerler hatta suyun tadı değişik gelirse daha uzun süreler içmezler ben bilirim onları Eğer bir takviye verilecekse o takviye içirilmeli öyle değil mi ? Sulukta probiyotik durması değil probiyotikli suyun içirilmesi önemlidir.Hocam biliyorum ama ben susuz, aç bırakamıyorum çok üzülüyorum
Abi benim limonda bir sorun yok ama saat başı içiyor yeminleHocam zaten kışın 3-4 saatte bir yazın 2-3 saatte bir su içerler hatta suyun tadı değişik gelirse daha uzun süreler içmezler ben bilirim onları Eğer bir takviye verilecekse o takviye içirilmeli öyle değil mi ? Sulukta probiyotik durması değil probiyotikli suyun içirilmesi önemlidir.
Doz konusunda da 1 tam suluğa pirinç tanesi kadar katılan herhangi bir toz gün boyu dursa bile birkaç zerrecik kadar kuş tarafından içilmiş olur ki bu da çok az bir dozdur. Tedavide yeterli olmayacaktır. Serin havalarda günlük en fazla 10 Ml su tüketirler çünkü.
Antibiyotik veya benzeri alışkın olmadığı birşey kattığınızda özellikle gözlemleyin. Saat başı içerse ben şuana kadar boşuna kuş beslemişim demektirAbi benim limonda bir sorun yok ama saat başı içiyor yeminle
BT amin forteyi içiyor, gerviti de içiyor, kekik çayına bayılıyor ama ben hiç antibiyotik katmadim hep ağzına damlattimAntibiyotik veya benzeri alışkın olmadığı birşey kattığınızda özellikle gözlemleyin. Saat başı içerse ben şuana kadar boşuna kuş beslemişim demektir