Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim yavru dişi kuşum sahiplendiğimden beri (3 ay) uçup yorulunca hızlı hızlı nefes alırken bir burnundan ses çıkıyor nefes darlığı veya ciddi bir sorunu yoktur inşallah. Sizce sorun nedir?
benim yavru dişi kuşum sahiplendiğimden beri (3 ay) uçup yorulunca hızlı hızlı nefes alırken bir burnundan ses çıkıyor nefes darlığı veya ciddi bir sorunu yoktur inşallah. Sizce sorun nedir?
Çok uzun uçtuktan sonra benim kuşumda da oluyor ama kısa sürüyor bu ses tabii.Uyurken,dinlenirken vs yapmıyorsa bir sorun olmadığını düşünüyorum.Yine de tam olarak bu sesi yaparken videoya çekip yüklerseniz tam sağlıklı bir yorum yapabiliriz.Youtube üzerinden yükleyebilirsiniz
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.