Muhabbet kuşumun tedavisine devam ediliyor,en son gittiğimde vitamini kes 10 damla vinegar ginger ver 7 gün boyunca denildi,Benim anlamadığım nokta,ben kuşumu bir türlü çözemedim.Dün halsiz ve uykulu gibi hali vardı kabarıyordu,sürekli yere inmek istiyordu.Dışkısı bazen sulu bazen katı yani değişken,acaba kızışma dönemi ve tüy dönemimi bunu sebep oluyor,karın ağrısımı çekiyor,üşüttümü yoksa derken bugün dünküne göre iyi.Burun üstü tüylerde bir kahverengilik var.Ceresi beyazlamaya sanki ceredeki kabuğu dökmeye başlıyor gibi.Bazen tek tük tüy döker acaba yine tüyemi girdi ? Anlaşılması güç.Böyle uyuyor gibi oluyor aniden canlanıp kaşınmaya başlıyor.
Bugünkü dışkısı ;
Dünkü dışkısı :
Karnıda bazen şişiyor gibimi oluyor yoksa hareketinden dolayımı böyle oluyor.Yukarıdaki diğer resimde böyle bir durum yok dikkatli bakarsanız.İşte çözemediğim durum bu.Şimdi yaz ayıda geliyor,yaz ayı jumbolar için tam bir çile.
Bugünkü dışkısı ;
Dünkü dışkısı :
Karnıda bazen şişiyor gibimi oluyor yoksa hareketinden dolayımı böyle oluyor.Yukarıdaki diğer resimde böyle bir durum yok dikkatli bakarsanız.İşte çözemediğim durum bu.Şimdi yaz ayıda geliyor,yaz ayı jumbolar için tam bir çile.