@Doğanay Y. hocam bir bakabilir misinMuhabbet kuşum birden bire karnının üstüne kafesin dibine düştü ve öylece kaldı elime aldıktan 15-20 saniye sonra birden ayaklandı ve 10-15dk kadar elimde durup uçtu sebebi ne olabilir ne yapmalıyım
Ne yapmam gerekiyor hocam veterinere götürmeden eldeki imkanlarla yapabileceğim neler varKısmi felç geçirmiş olabilir..
Hocam ayrıca tüy dökümünde kuyruğu aşağı yukarı çok sallanıyor ve hırıltı sesi geliyor bundan dolayı macrol veriyorum bir sakıncası var mıdırNe yapmam gerekiyor hocam veterinere götürmeden eldeki imkanlarla yapabileceğim neler var
Ne yapmam gerekiyor hocam veterinere götürmeden eldeki imkanlarla yapabileceğim neler var
Bu sorunun bir çok sebebi olabilir. Dışkı resmi ve kuşun kısa bir videosunu eklermisin.. @Doğanay Y. @neanderthalensis
Video bayıldığı gün çekildi hocam bilginiz olsun şu an hırıltı sesi gelmiyorMuhabbet kuşu
youtube.com
Tam dolu suluğa ezip mercimek kadar koyuyorum 5 dakika kadar karıştırıp kafese asıyorum 6 saat sonra çıkarıp taze su koyuyorum macrol vermeden bir önceki gün probiyotik taktımDışkıları temiz görünüyor. Macrolu ne şekilde kullanıyorsunuz?
Tam dolu suluğa ezip mercimek kadar koyuyorum 5 dakika kadar karıştırıp kafese asıyorum 6 saat sonra çıkarıp taze su koyuyorum macrol vermeden bir önceki gün probiyotik taktım
Yarın 4 olacakAnladım kaç gündür kullanıyorsun?
Yarın 4 olacak
Tamamdır hocam teşekkürler ilacı 5.günde kesmeyi planlıyordum sizin öneriniz nedir eğer iyileşme görülmezse ne yapmalıyımAnladım ilaçla alakalı olucağını sanmıyorum bu durumun dozajı normal. Dışkılarında falanda bir sorun göremedim. Diğer arkadaşlarda yorum yapıcaktır..
Hocam peki istanbulda güvenebileceğimiz bir veteriner var mı ben avcılar hayvan hastanesine götürüyorum geneldeBu gibi durumlar geniş inceleme gerektiriyor. Maalesef sebebi bulunmadan bir ilaç kullanımı sağlıklı olmayacaktır.
Florya istanbulvet var. Ama biraz pahalı gelebilir. Gitmeden önce arayıp hem fiyat bilgisi alın hemde randevu alın. İnternet sitesinde numarası var. Google'a yazarsanız çıkar..Hocam peki istanbulda güvenebileceğimiz bir veteriner var mı ben avcılar hayvan hastanesine götürüyorum genelde