Muhabbet kuşum hasta

htchaticeonem9

Forum Sakini
Merhaba,

Uzun bir aradan sonra tekrar foruma döndüm. Bir ara burada çok aktiftim. İyi haberlerle dönmeyi çok isterdim ama olmadığım arada dört kuşumu kaybettim :/ Geriye kalan kuşumuz Menekşe'ye ve sultan papağanımız Paşa'ya çok iyi bakmaya çalışıyoruz.

Havalardan mıdır nedir muhbabet kuşumuz hasta ne yazık ki. Kusma, ishal, kabarıklık, halsizlik şikayetlerimiz var. Veteriner imkânımız yok maalesef. Entrobac veriyorum şu anda, probiyotikle birkaç gün toparlıyor sonra tekrarlıyor. Dışkı resmini atacağım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

En azından hastalığı bulsak çok iyi olur. Ben pek anlamıyorum maalesef o yüzden foruma yazmak istedim. İkide bir nüksetmesi beni yordu. Düşünceleriniz neler?

Hızlı bir şekilde önce sulphamazethine başlayın. 4 gün düzenli kullanalım. Bittikten sonra solunum sorunu içinse tekrar değerlendirme yapalım. Bu süre zarfında kuş kumunu ve kalsiyum içeren kalamar gibi taş vb. yan ürünleri çıkartalım.
Ağızdan birer damla verilebilir veya yarım dolu suluğa 10 damla civarı ekleyebilirsiniz.

Hızlı bir şekilde önce sulphamazethine başlayın. 4 gün düzenli kullanalım. Bittikten sonra solunum sorunu içinse tekrar değerlendirme yapalım. Bu süre zarfında kuş kumunu ve kalsiyum içeren kalamar gibi taş vb. yan ürünleri çıkartalım.
Ağızdan birer damla verilebilir veya yarım dolu suluğa 10 damla civarı ekleyebilirsiniz.
Tamam öyle yapayım o zaman teşekkürler. Yalnız bildiğim kadarıyla solunum sorunu yok. Videoda kuyruğu mu sekiyor acaba ondan mı dediniz?

Tamam öyle yapayım o zaman teşekkürler. Yalnız bildiğim kadarıyla solunum sorunu yok. Videoda kuyruğu mu sekiyor acaba ondan mı dediniz?
Sallantılı yapısı ve kuyruk hareketine dedim. Onu ilaç kullanım sonrasında degerlendirelim üstte yazdığım gibi hocam 🤗

Zeolit işe yaramadı mı yoksa?
Zeolit muhabbet kuşuna uygun bulamadım ki. Hepsi kedi köpek içindi.
iki üründe olur, hangisini bulabilirseniz alıp başlayın derim ama zaman kaybetmeyin.
Bugün okul çıkışı kapı kapı eczane ve veteriner gezdim. Hiçbirinde bulamadım maalesef. Şimdilik probiyotikle idare ediyorum. İkisini de bulamadım 🤦🏻‍♀️ Ne yapabilirim? Biraz daha iyi gibi bugün. Ama dışkıları sakat.

Zeolit muhabbet kuşuna uygun bulamadım ki. Hepsi kedi köpek içindi.

Bugün okul çıkışı kapı kapı eczane ve veteriner gezdim. Hiçbirinde bulamadım maalesef. Şimdilik probiyotikle idare ediyorum. İkisini de bulamadım 🤦🏻‍♀️ Ne yapabilirim? Biraz daha iyi gibi bugün. Ama dışkıları sakat.
Zeolit zeolittir. Kuşlara has bir zeolit yok.
Pazarlama ürünü. İlaç değil. Ben de zaten alıp kullanın diye yazmadım,ironi babında yazmıştım.
Zeolit falan gerekmiyor. İlaç kullanmak gerekli. Dışkıya bakınca koksidiyozdan şüphelendim ben de. Kan var mı dışkılarda?

Ayrıca şu yazıyı da okumanızı öneriyorum.

Geri