Muhabbet kuşum ishal.

dogukancyr

Forum Sakini
Merhaba herkese,muhabbet kuşum bir süredir ishal.Ne kadar süredir olduğunu bilmiyorum çünkü mısır granülü kullanıyordum,son 1 haftadır a4 kağıdı kullanmaya başlayınca fark ettim.Ara ara durgun ama çok durgun değil.Ne yapmam gerekiyor?

Bu kuş daha önce bi hastalık geçirdi mi veya ilaç kullandı mı,detay verin. Kuşta hastalık belirtileri varsa yazınız.
Hayır hocam herhangi bir hastalık geçirmedi ve ilaç kullanmadı,takviye kullandı bt amin forte,prozim plus,gervit-w.Belirti olarak da bu gece uyurken çığlık atarak kendini yerlere attı şuan dengede durmayı zor sağlıyor sabah güncelleme yapacağım hocam.

Kuşta öğürme kusma dışkıda veya ağızda kötü koku zayıflama kursağında şişlik vs var mı?
Zayıflama+iştah ve denge kaybı+ishal megabakteri hastalığının belirtilerinden. Akut olarak hızla başlar ve ishal olur kuş.

Kuşta öğürme kusma dışkıda veya ağızda kötü koku zayıflama kursağında şişlik vs var mı?
Zayıflama+iştah ve denge kaybı+ishal megabakteri hastalığının belirtilerinden. Akut olarak hızla başlar ve ishal olur kuş.
Çok teşekkür ederim.Yem yiyor ama iştahı az.Kusma,şişlik ya da herhangi bir koku yok.Denge kaybını ilk defa bu gece gördüm anlık şokla mı alakalı bilmiyorum lambayı kapatınca bir süre sonra rahatsız olup yere attı kendini 2 3 kere bu şekilde yerde denge kuramadı.

Son düzenleme:
Kuşa bt amin forte'ye ek olarak magzezyum desteği verin. Suda eriyecek formda magnezyum bulmalısınız eczaneden. 2-3 gün tajviye sonrası gerekirse ilaç başlanır. Hemen ilaç başlamak doğru olmayacak çünkü.

Kuşa bt amin forte'ye ek olarak magzezyum desteği verin. Suda eriyecek formda magnezyum bulmalısınız eczaneden. 2-3 gün tajviye sonrası gerekirse ilaç başlanır. Hemen ilaç başlamak doğru olmayacak çünkü.
Tamamdır hocam bt amini haftada 2 mi vereyim hocam?Uzun süredir durgun aslında ben tüy dönemindedir falan diye sanıyordum.Çok aşırı durgun değil ama durgun genel olarak.Gece çığlık atarak aniden yere atıp denge sağlayamasının sebebi hastalıkla mı alakalı farklı bir sebebi mi vardır sizce?

Tamamdır hocam bt amini haftada 2 mi vereyim hocam?Uzun süredir durgun aslında ben tüy dönemindedir falan diye sanıyordum.Çok aşırı durgun değil ama durgun genel olarak.Gece çığlık atarak aniden yere atıp denge sağlayamasının sebebi hastalıkla mı alakalı farklı bir sebebi mi vardır sizce?
Hocam kuşun yüzüne bakıp bunda bakteri var veya kanında b12 eksik şekilinde kesin teşhis yapamayız taktir edersinizki.

Denge problemine yol açabilecek 20 den fazla ihtimali sebep var. Hastalıklar da bunlara dahil.
Dolayısıyla önce mineral ve vitamin eksikliğinden olup olmadığını netleştirmek sonra da gerekirse ilaç başlamak istedim...
En son ne zaman multi vitamin içti ve hangisi var elinizde ?

Hocam kuşun yüzüne bakıp bunda bakteri var veya kanında b12 eksik şekilinde kesin teşhis yapamayız taktir edersinizki.

Denge problemine yol açabilecek 20 den fazla ihtimali sebep var. Hastalıklar da bunlara dahil.
Dolayısıyla önce mineral ve vitamin eksikliğinden olup olmadığını netleştirmek sonra da gerekirse ilaç başlamak istedim...
En son ne zaman multi vitamin içti ve hangisi var elinizde ?
Evet hocam haklısınız.Haftanın bir günü bt amin forte+sedochol diğer herhangi bir günü de prozim plus+carnispeed kullandım hocam 2 ay öncesinde başladım ama çok düzenli vermedim.Son 2 haftadır hiç veremedim nerdeyse.Dışkısı nasıl sizce hocam?
Güncel dışkısı:

Son düzenleme:
Evet hocam haklısınız.Haftanın bir günü bt amin forte+sedochol diğer herhangi bir günü de prozim plus+carnispeed kullandım hocam 2 ay öncesinde başladım ama çok düzenli vermedim.Son 2 haftadır hiç veremedim nerdeyse.Dışkısı nasıl sizce hocam?
Güncel dışkısı:

Anladığım kadarıyla takviyelere sadece başlamışsınız. Oda önemli tabi hiç başlamamış da olabilirdiniz...
Dışkı karaciğer problemine işaret edecek nitelikte. Şanslısınız ki elinizde hali hazırda sedochol ve bt amin var. Karaciğeri destekler bu ürünler. Bulabilirseniz powerchol de alın. Yoksa avicare'nin syilmarin ürününü alın.

Geri