Muhabbet kuşum ishal.

dogukancyr

Forum Sakini
Merhaba herkese,muhabbet kuşum bir süredir ishal.Ne kadar süredir olduğunu bilmiyorum çünkü mısır granülü kullanıyordum,son 1 haftadır a4 kağıdı kullanmaya başlayınca fark ettim.Ara ara durgun ama çok durgun değil.Ne yapmam gerekiyor?

temel olarak nekton msa aslında iyi bir tercih olur. Enrocure, Enrocid olabilir. Kuşunuzun durumu iyi değil. Bir anda kitlenecek muhtemelen :(

Veterinerden bu ikisini aldım hocam.Nektonu da alacağım küçüğünü bulamadım,bu iş görür mü?Nasıl kullanayım hocam ikisini ve nasıl saklayayım?Ev 29-30 derece.

ilacı dolapta muhafaza edebilirsin hocam. Mineral de koyulabilir sorun olmaz. Serin, gölge bir dolap içinde de durabilirler.
Veteriner ne şekilde kullanın dedi?

ilacı dolapta muhafaza edebilirsin hocam. Mineral de koyulabilir sorun olmaz. Serin, gölge bir dolap içinde de durabilirler.
Veteriner ne şekilde kullanın dedi?
Hiç sormadım hocam kuş konusunda bilgisine güvendiğim bir veteriner değil.

Bugün de bu şekilde.Dünden beri yeme olan ilgisi de arttı.

Arada bu şekilde çığlık atıp kendini ordan oraya atıyor dün gece de 2-3 kere yaptı.

Son düzenleme:
Lütfen ilacı kesmeden devam ettiriniz. 5. gün sonunda (min) tekrar duruma bakalım. Kalsiyum ve dvit, b kompleks çok mühim. Su haricinde mamasına ekleyip verebilirsiniz. Bu şekilde hızla toparlayacaktır inşallah.

Lütfen ilacı kesmeden devam ettiriniz. 5. gün sonunda (min) tekrar duruma bakalım. Kalsiyum ve dvit, b kompleks çok mühim. Su haricinde mamasına ekleyip verebilirsiniz. Bu şekilde hızla toparlayacaktır inşallah.
Tamamdır hocam inşallah.Enrocureyi nasıl kullanmam gerekiyor?Bugün gervit-w koymuştum hocam suyuna bu minerali de yarın mı koyayım,gervitin içine karıştırayım mı?

Tam dolu suluğa 3-4 damla oldukça yeterli. Eğer tat konusunda çok seçici bir kuş değil ise mineral eklenebilir ama ayrı ayrı verilmesi daha uygun olur bence.

Tam dolu suluğa 3-4 damla oldukça yeterli. Eğer tat konusunda çok seçici bir kuş değil ise mineral eklenebilir ama ayrı ayrı verilmesi daha uygun olur bence.
Suluğu 50 ml.Tam dolu suluktan kastınız 100 ml mi?Enrocureyi suyuna koyduğumda bt amin,prozim plus ve gervit w'yi enrocure tedavisi bitene kadar suyunda kullanmamam mı gerekiyor hocam?

Son düzenleme:
50 ml suya 2 damla enrocure yeterlidir. %10 luksa. Bt aminden de 8 damla katın her gün. Mineral takviyesini antibiyotik sonrasına bırakmak daha mantıklı olur.
Hocam insülin enjektörüyle 0.1 ml mi ayarlayayım,2 damla mı damlatayım hangisi daha doğru ölçü olur?Gervit w ve prozim plusu kullanmayayım mı,sadece bt amin mi kullanayım enrocure sürecinde?

Geri