Muhabbet kuşum ishal.

dogukancyr

Forum Sakini
Merhaba herkese,muhabbet kuşum bir süredir ishal.Ne kadar süredir olduğunu bilmiyorum çünkü mısır granülü kullanıyordum,son 1 haftadır a4 kağıdı kullanmaya başlayınca fark ettim.Ara ara durgun ama çok durgun değil.Ne yapmam gerekiyor?

3 tane klamoks buldum hocam 1000 mg tablet.Nasıl kullanayım?

iyice ezin (havanda dövebilirsiniz). 100 ml suya 4 mercimek tanesi kadar koyup 5 dk kadar iyice kariştırin. 12 saatte bir kere 10 damla kadar ağizdan içirin. ilaçlı suyu max 2 kere kullanip yeniden hazirlayin

not: suluğa koymayın, doz ağır gelir

not 2: enrofloksasin kullanmaya devam edin

iyice ezin (havanda dövebilirsiniz). 100 ml suya 4 mercimek tanesi kadar koyup 5 dk kadar iyice kariştırin. 12 saatte bir kere 10 damla kadar ağizdan içirin. ilaçlı suyu max 2 kere kullanip yeniden hazirlayin

not: suluğa koymayın, doz ağır gelir

not 2: enrofloksasin kullanmaya devam edin
Tamamdır hocam ama ağızdan içirirken çok zorluyor 10 damla verince 1 damlasını falan anca içiyor ama deneyeceğim,çok teşekkür ederim.

ben insülin enjektöruyle iciriyorum (iğnesini çıkarıp)
Ben de hocam.Bugün su içtiğini hiç görmediğim için 2-3 saate bir insülin enjektörüyle vermeye çalıştım,sırtını elime yapıştırıp dik tutup gagasının yanına damlatarak,tüm su nerdeyse üstüne gitti asla içmek istemiyor yine şansımı deneyeyim.Bir de hocam sabah 10 damla akşam 10 damla amoksisilinli suyu içirdiğimde suluğundaki enrocureli suyu içme isteği azalmaz mı?

Son düzenleme:
Ben de hocam.Bugün su içtiğini hiç görmediğim için 2-3 saate bir insülin enjektörüyle vermeye çalıştım,sırtını elime yapıştırıp dik tutup gagasının yanına damlatarak,tüm su nerdeyse üstüne gitti asla içmek istemiyor yine şansımı deneyeyim.Bir de hocam sabah 10 damla akşam 10 damla amoksisilinli suyu içirdiğimde suluğundaki enrocureli suyu içme isteği azalmaz mı?

azalir tabi ki. o konuda yapacak bisı yok. kuş çok kötü bi sekilde ilaçları icirmeniz gerekiyor

Geri