Hangi ilacı kullanmam doğru olur? Sürekli salmadalar ve etrafı kapalı 3 gün önce hepsini saldım odada ceyranda kaldı galiba. Tollisan kombi mix kullansam işe yararmı? Birde diğer kuşlardan ayırmalımıyım?Sindirim sorunlarına ek üşütme durumu da var gibi.
ben de aradım bulamadım muhtemelen piyasada yokTollisan kombi mixi kaybetmişim evde bulamadım. İnternetten sipariş vericektim hicbiryer satmıyor. Bildiğiniz bir yer varmidir veya alternatifi varmi
birbirlerinin ayaklarını ısırıyor olabilirler. Hastalık kaynaklı olmaz genelde ancak tutulmalar sık yaşanıyorsa ilk akla salmonella gelmelidir. Bunun için ilaç kullanılabilir ancak fotoğrafta ben özel bir durum göremedim. Dışkı görseli ekler misiniz?Bu şekilde bir ayagini kaldırıyor kamerada gözükmüyor ama ben görebiliyorum mor mor şekilde damarlar gözüküyor kaldırdığı ayağında. Neden olabilir ayağına ne vurmuş olabilir diğer kuslardada oldu hatta 2 tanesi sakat kaldı. Herşeyin iyisini alıyorum iyi besliyorum temizliğe dikkat ediyorum ama bu sene başıma bu geldi sık sık