Burak4877
iyikus.com Üyesi
Kullandıgım ilaçlar ; vitaform , neocure (neoterramycin muadili) fakat hiç bir faydası olmadı ne yapabilirim ....kuyruk sallıyor ve nefes alırken vik vik ses çıkarıyor
Aldıgımda yumurtalı bir çiftti geldiklerinde yumurtayı kırdılar sonra bu hale geldi erkek. Birde benden çok korkuyorlar acaba bunun bir etkisi olabilirmi .agzınıda açıp kapatıyor çok belli nefes problemi var
Bişey beklemiyordum amacım eş kuş alıp iki farkli kuşu eş etmekle ugraşmak istemedimYazık ya para için kuluçkadaki kuşları satıyorlar Ne bekliyordunki güzel güzel kuluçkaya devam edip yavru çıkarıcaklarınımı? Hastalık konusunda da @neanderthalensis e katılıyorum...
Onu tedarik edemeyebilirim etken maddesi aynı olan (doksisiklin ) içeren tetradox kullansam olurmuhipradoxi s kullanın - herhangi bir antibiyotik kullanırken kafesteki grid ve kalsiyum kaynaklarını kaldırmalısınız.
Hipradoxi-S Kullanımı
Hipradoxi-S Kullanımı Hipradoxi, son zamanların en sık kullanılan ilaçlarından bir tanesidir. Veterinerlerden temin edebileceğiniz bu ilaç; kuşlarda kötü bakım ve hava şartlarının etkisiyle sıkça rastlanan solunum yolu ve diğer sistemik enfeksiyonların tedavisi için kullanılmaktadır...iyikus.com
Dozunu ayarlayabilirsen olur. doksisiklin doz aşımına toleransı yüksek. Fakat o ilacı reçetesiz vermiyorlar. Gidin bir veterinerden temin edin hiprodoxi s ve ya muadili tüm veterinerlerde oluyor.Onu tedarik edemeyebilirim etken maddesi aynı olan (doksisiklin ) içeren tetradox kullansam olurmu
Hiprodoxi s türkiyeye girişi durmuş ender bulunan bir ilaç diyorlar bulabilirsem alıcam olmadı tettadox alıp denicemDozunu ayarlayabilirsen olur. doksisiklin doz aşımına toleransı yüksek. Fakat o ilacı reçetesiz vermiyorlar. Gidin bir veterinerden temin edin hiprodoxi s ve ya muadili tüm veterinerlerde oluyor.
Teşekkürler pazartesi günü alıp tedaviye başlicam gelişmeleri yazarim . Birde ort fiyat nedir
Dinlendiririm sıkıntı yok vitaform ve neocure etken maddeleri tetradox ile aynı değil diye biliyorum yanlışım varsa düzeltkuş sizin takdir sizin ama yaklaşık 10 gündür antibiyotik kullanıyorsunuz. 5 gün kuşu dinlendirmeden yeni antibiyotik vermek kuşta kalıcı hasarlara neden olabilir. üstelik kullandığınız/kullanacağınız 3 antibiyotik de tetra grubu
Dinlendiririm sıkıntı yok vitaform ve neocure etken maddeleri tetradox ile aynı değil diye biliyorum yanlışım varsa düzelt