Muhabbet kuşum nefes sesi çıkarıyor

sudesnyy1

iyikus.com Üyesi
5 yaşında dişi Muhabbet kuşum var son 1 yıldır solunum problemi var bazen vik vik ses çıkarıyor gaziantep de anlayan veteriner yok doksiskilin etken maddeli ilaç kullandım ama sürekli olan öldürmesi geçmedi 3 4 aydır ise nefes alırken ses çıkarıyor ona bir şey olsun istemiyorum lütfen bilgisi olan benim ile iletişime geçsin

Ekli dosyalar

hmm yumurta yapma ihtimali var mı?
O bölgesini dikkatlice kontrol edebilir misiniz?
Doksiyi ağızdan sabah akşam bir damla veya yarım içme suyuna 8 damla civarı eklemelisiniz. En az 5 gün kullanılmalı.

O zaman yarım suluk kadar suya 1 damla damlatıp 4 saatte 1 1 ml içirin ama 1 ml içmiş olsun yuttuğundan emin olun.
O zaman yarım suluk kadar suya 1 damla damlatıp 4 saatte 1 1 ml içirin ama 1 ml içmiş olsun yuttuğundan emin olun.

Birşey sormak istediyseniz sormamışsınız..

Birşey sormak istediyseniz sormamışsınız..
Kuşum için doksisiklin kullandım ama bu hapşırma sesi hala geçmedi bir hapşırdı mı 15 20 kez devam ediyor burnunu her yere sürüyor bu sorun 1 yıl olacak ne yapmam lazım kafes temizliğine dikkat ederim alerji mi acaba özellikle kalamar kemiği kullandığımda daha da arttığını fark ettim gagasını her yere sürüyor şu an

Ekli dosyalar

Geri