Muhabbet kuşum yem yerken gagasını açıp kapatıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hayal E.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayal E.

Forum Sakini
Merhaba iyi günler muhabbet kusum erkek yem yedikten sonra gagasını sürekli açıp kapatıyor sonra tüneğe çıkıp geviş getirir gibi yapıyor Solunum ya da kursak mantarı olduğunu düşünmüyorum biraz isali var yeşil sulu gibi bu hareketi sadece yem yedikten sonra 7 dakika falan yapıyor sürekli açıp kapasa solunum derdim ya da salya falan olsa mantar derdim her siteden araştırdım ama başka bi neden bulamadım veterinere götürdüm kuşlar hakkında bilgim yok dedi lütfen yardımcı olun o benim her şeyim

Hocam kuşlarımın durumları videoda anlattığım gibi gözle görülür gelişmeler var bugün ilaç kullanımının 7. günü biteralin son günü yarından itibaren probiyotik katıcam 50 ml suya 8 damla triflucan katıyorum kaç damla probiyotik katayım ve kaç gün devam edeyim bir de bt amin de katıyordum onu katmaya devam edicek miyim nasıl yapayım

Bt katmaya devam edin, 3 gün 10 damla sonraki günler 5 damla toplam 10 gün olmak üzere her gün probiyotik katın.
Sonraki süreçte haftada 2 probiyotik, haftada 3-4 bt amin, haftada 1 de gerwite devam.

Bt katmaya devam edin, 3 gün 10 damla sonraki günler 5 damla toplam 10 gün olmak üzere her gün probiyotik katın.
Sonraki süreçte haftada 2 probiyotik, haftada 3-4 bt amin, haftada 1 de gerwite devam.
Tamam hocam sağolun ama triflucanı 7 gün daha kullanıyorum demi gerwit yok bende bir de elektrolit alın demiştiniz onu alıcam

Hocam en küçük dişi kuşun dışkısında sindirilmemiş yem var bugün ilk defa böyle yaptı daha yeni yapmış önceden elime aldığımda kemiklerini hissetmezdim şimdi hissediliyor kuşlar incelmiş gibi ama hareketleri iyi 1000067402.webp

Son düzenleme:
Antibiyotik tedavisinden sonra dışkıda bozulma olur. Sürekli hale gelir 3 gün üstüste hep sindirmeden yaparsa ve 1 hafta sonra bile yemli dışkı hala devam ederse. O zaman müdahale edilir. Şuan telaş yapmayın.

Geri