sametgokce
iyikus.com Üyesi
Streamable Video 1 ayı geçkin, gün içerisinde sürekli böyle sesler çıkarıyor vilmectin tedavisi uyguladım ve düzelmedi.
Doksimis’e başladım da bunun haricinde birkaç gündür fark ettiğim şişliği var göğsünde, yağlanma diye düşünüyorum elimi dokununca balon gibi yumuşak bir hissi var yağlanmadır değil mi? Bir haftadır falan dikkatimi çekti. Diğer türlü solunum kesesine falan zarar verdiğimi düşündüm de çünkü 4 doz vilmectin sonrası. Umarım yağlanmadır geçer Panik yaptım.
Düzenli şekilde kullanıyorum bugün 3. dozu verdim henüz bir düzelme belirtisi yok. 5 gün boyunca yazmışsınız doğru mu 7 gün diye okumuştum bir yerde.Suyuna 5-6 damla kullanılabilir. 5 gün boyunca düzenli kullanmak gerekiyor ve 8 saatte bir suyunu tazelemeniz lazım
“Bir de kronik hale gelmiş olabilir mi 1 aydan fazladır çıkarıyor bu sesi. Kronik olsa bile düzelme şansı var mı tedaviyle?”5-7 gün arası, duruma göre verilmeli
Bugün 5. dozunu verdim vik vik seslerini iki gündür falan duymadım ama tık tık sesleri devam ediyor.5-7 gün arası, duruma göre verilmeli
Umarım geçer. 7 güne tamamlayayım mı yani ilacı ?Bir süre olması beklenir. Oda geçecektir muhtemelen. Zayıf kuşlar tık tık yapıyor daha çok
Bunu anlamadım yem tüketimi ne demek? Yeterince yemeli aç kalmamalı mı?En sağlıklısı 7 gün olacaktır. Yem tüketimine dikkat edin ama.
Yiyor yiyor sorun yok ama suyu daha az içer oldu sanki. Bir de dışkısı koyulaştı ilaca bağlıdır diye düşünüyorum?yem yediğinden emin olmalısınız demek istedim. Yem tüketiyorsa az da olsa sorun yok. Bazen hiç yemiyorlar
fotoğraf görmem lazım. Bende dışkıda koyulaşma olmadıYiyor yiyor sorun yok ama suyu daha az içer oldu sanki. Bir de dışkısı koyulaştı ilaca bağlıdır diye düşünüyorum?
fotoğraf görmem lazım. Bende dışkıda koyulaşma olmadı
Normalde açık yeşildi hep ondan garip geldi.rengi oldukça normal. Bu renkte benim kuşumun da dışkıları