sametgokce
iyikus.com Üyesi
Streamable Video 1 ayı geçkin, gün içerisinde sürekli böyle sesler çıkarıyor vilmectin tedavisi uyguladım ve düzelmedi.
Demin gördüğüm başlıkla anladım ki kursağı şiş kuşumun. Ve birkaç gün içinde şişti sanki, hızlı oldu. Göbekten yukarısı. Kursak enfeksiyonuna yönelik bir şeyler mi kullanmak gerek? Bugün 7. ve son günü ilacın, ilerleme yok...eğer ilaç etki ediyorsa 4-5. günde belirgin kesilme/azalma oluyor. Benim 6 günde iyileşti. Eğer işe yaradığını düşünmüyorsanız kronikleşmiş daha ciddi bir problemi olabilir. Bazı durumlarda vikleme sesleri solunumla alakalı da olmayabilir.
Doksisiklinle başlamadı, geçen size sormuştum ya yağ bezesi var diye o işte kursak şişliğiymiş yeni farkettim. vilmectinden sonra oluşmuştu diye hatırlıyorum. Bu arada yaşadığım ilçede kuşlardan anlayan tek veteriner bile yok.İlacın bir yan etkisi bile olabilir. Her şişme kursak enfeksiyonu göstermez ama olasılığı vardir. Kullanilabilir ama veterinere danışmak daha uygun olacaktır
Bir hafta geçti bugünle. Yeterli mi? 1 haftada entrobac, gerwit verdim bir gün sirkeli su verdim bir de havuçlu mama 2-3 kez.bir süre probiyotik ve vitamin takviyelerle bünyesini güçlendirmenizi önereyim. İlaca başlamayın
Yeterli olur. Şirketi su vermeyinizBir hafta geçti bugünle. Yeterli mi? 1 haftada entrobac, gerwit verdim bir gün sirkeli su verdim bir de havuçlu mama 2-3 kez.
Yeterliyse hangi ilaçla devam edeceğiz pekiYeterli olur. Şirketi su vermeyiniz