Çağatay G.
iyikus.com Üyesi
Merhaba, kuşunuz erkek
Evet Dilute diye geçerDoğanay mutasyonu ney bu kuşun dilute mi?
Sahip çıktığınız için teşekkürler. Sultan papağanınız da vardı onun son durumu nedir?Kuşumuzu bir kaç hafta önce sokakta bulduk, hava kesesinde yırtık oluşmuş göğsü, boynu ve başının arkası şişmişti bizim kendi kuşlarımızı da götürdüğümüz iyi bir kanatlı uzmanında küçük bir operasyonla tedavi ettirdik. Yavrumuz sokakta çok kirlenmişti, biz bile rengini tam çözemedik demek dilute oluyormuş biz de ilk kez karşılaşıyoruz![]()
Yaklaşık 7,5 aylık, güncel dışkısı ve videosunu gönderiyorum oyun oynuyordu şu anda. Tüyleri tedavi sürecinde boyandı.Onun da güncel video ve dışkılarını paylaşır mısınız? Yavru muydu kuşunuz?
Maşaallah çok tatlılar. Bir sıkıntı görmedim dışkıda. Ama kilo vermesi şüphelendirdi. Bakımını nasıl yapıyorsunuz beslenmesini detaylı yazar mısınız? Kuşta hastalık belirtisi yok dimi öğürme kusma hapşırma falan?Yaklaşık 7,5 aylık, güncel dışkısı ve videosunu gönderiyorum oyun oynuyordu şu anda. Tüyleri tedavi sürecinde boyandı.
![]()
Kuşumuzda herhangi bir hastalık belirtisi yok, normalde yem olarak versele laga prestige paraket yemi kullanıyoruz ek olarak arada yemlerine keten tohumu, kenevir, aspur falan ekliyoruz haftalık iki üç kez çeşitli sebze meyve de veriyoruz arada bir maş fasulyesi filizlendiriyoruz pelet çok denedik ama alıştıramadık. Bu ara kilo aldırabilmek için biraz ceviz, perilla, kenevir tohumu ve dal darı yedirmeye başladık, yemesi güzel haftalık tartıp bakacağız durumaMaşaallah çok tatlılar. Bir sıkıntı görmedim dışkıda. Ama kilo vermesi şüphelendirdi. Bakımını nasıl yapıyorsunuz beslenmesini detaylı yazar mısınız? Kuşta hastalık belirtisi yok dimi öğürme kusma hapşırma falan?