1 yasinda erkek bir muhabbet kuşum var yaklaşık 10 gündür dışkıları açık renkte. Yemesi, icmesi, keyfi herseyi harika fakat dışkılar neden böyle bilemiyorum. Sakıncalı mi yoksa normal mi? Anlık dışkı resmini ve sonradan kurumus halini ekliyorum.
Haftada 1 entrobac probiyotik ve multivitamin veriyorum duzenli olarak. Bu önerdiğiniz urunun kullanimi ve kuşumun tuketip tuketemeyecegi ile ilgili endiselerim olustu. Mamasina degilde direkt suyuna katabilecegim bir sey onerebilir misiniz? Yada zamanla duzelir mi acaba?
Hocam 20 gun gecmis en son mesajimin üstünden. Kuşumun dışkı rengi kimi zaman olmasi gerektigi gibi koyu yesil, kimi zamanda yine acik yesil olarak devam ediyor. Enerjisi, keyfi yemesi icmesi cok iyi. Ben bu onerdiginiz enzim icerikli probiyotigin siparisini verdim. Nasil kullanilacagini belirtmistiniz. Bir kac gun ust uste mi vereyim yoksa haftanin belli gunleri mi? Elimde entrobacta mevcut donusumlu mu vereyim? Bilgilendirirseniz sevinirim.Pankreasta hafif sıkıntı var. Enzim içerikli probiyotikler kullanmak lazım..
Örnek;
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine bir ürün inceleme konusuyla karşınızdayımBugün inceleyeceğim ürünler versele laganın probiyotikleri. Ürünlerin içerikleri oldukça hoşuma gitti. Mannan oligosakkaritler, meyve lifleri, enzimler, dekstroz, kalsiyum, sodyum, çinko, maya (muhtemelen bira mayası) vs. ne ararsan var. Tabi bu içerikleri tek bir üründe toplasalarmış iyi olurmuş
Probi-Zyme probiyotik + sindirim enzimleri içeriyor. Oro-Digest ise probiyotik + prebiyotik içeriyor. Ancak firmanında tavsiye ettiği gibi iki ürünü birlikte kullanmak daha mantıklı...
- Umit.
- Cevaplar: 1
- Forum: Kuşlar için Sağlık ve Bakım Ürünleri
Hocam daha onceki resimler silinmis. Taze dışkı yapinca paylasacagim. Genel olarak acik yesil yapiyor kuruyunca beyaza yakin oluyor. Bazi gunlerde arada olmasi gerektigi gibi koyu yesil dışkı yapıyor.Hocam ufak tefek renk değişikliklerine takılmayın. Kuşlara çimlenmiş buğday verdiğim gün bildiğiniz krem renge dönüyor dışkı. Kırmızı meyve verirsiniz yine değişir renk vs vs. Genel performansı iyiyse dışkıdaki ufak değişimlere takılmayın. Sebze yediğinde sulu olması gibi.
Hocam ilk 2 resim dünkü dışkının taze ve kurumuş hali. Son resim ise bugun versele laga probiyetikten sonraki hali. Kusum yulaf tohumunu sevdigi icin 4-5 adet yulaf tohumuna 1 damla yag damlatip uzerine probotik serptim. Gunde 1 kez bu sekilde sevdigi seylere serperek vermem yeterli mi yoksa gun icinde 2-3 kere mi vermeliyim?
![]()
![]()
![]()
3 adet topu, zilli anahtarligi, oyun halkalari var ama nedense elimizi ve ayagimizi tercih ediyorHayır yemesinde sorun yok. Kirli bir yere kusmadığı sürece. Bu durum uzun sürebiir. Eş istiyor sonuçta. Onu sakinleştirecek elma tarzı şeyler verebilirsiniz ama tam çözmez. Oyuncağı topu falan varsa ona dadansın![]()
3 adet topu, zilli anahtarligi, oyun halkalari var ama nedense elimizi ve ayagimizi tercih ediyorkur yapiyor, tırnaklarını geciriyor etimize veled
bol bolda yem kusuyor. Aslinda bir dişi alsam mi yanina diyorum ama kendisi bize cok duskun ve konuşuyor. Eşi olursa buyuk ihtimal artik bizimle ilgilenmez. İnsallah cabuk atlatırız bu sureci.
Hocam cok guzel olur, bir yanım al bir eş diyor fakat ben nerden kizginlikta olan iyi huylu bir gelin bulurum bilemiyorum. Pet shoptaki kuslar hastaysa ve ogluma gecerse diye endiseleniyorum. Cevremde bildigim guvendigim uretici de yok. Birde gelin hanım cadı olursa bizi pişman ederse diye korkuyorum. Arkadaşım kusunu petshopa götürmüş kuslarin arasina koymuşlar eş seçsin diye biriyle anlasmis eve getirmisler. Evde dişi kus tabiri caizse erkege kök söktürmüs. Geride goturememisler. Boyle bir durumun olmasindan endise ediyorum. Siz dişi kuş alma, seçme durumunda ne önerirsiniz?Yavrularını seversiniz olmazmı![]()
Eş alma durumunuzda ilginin dişiye kayma ihtimali var tabiki. ama sizi tamamen unutmaz endişelenmeyin. Sadece dişiyi kıskanma hareketleri falan olur. Bilen birinin sağlıklı bir kuş seçmesi lazım. 1 yaşında olmalı gelin hanım. Yaşlı gelin istemiyoruzHocam cok guzel olur, bir yanım al bir eş diyor fakat ben nerden kizginlikta olan iyi huylu bir gelin bulurum bilemiyorum. Pet shoptaki kuslar hastaysa ve ogluma gecerse diye endiseleniyorum. Cevremde bildigim guvendigim uretici de yok. Birde gelin hanım cadı olursa bizi pişman ederse diye korkuyorum. Arkadaşım kusunu petshopa götürmüş kuslarin arasina koymuşlar eş seçsin diye biriyle anlasmis eve getirmisler. Evde dişi kus tabiri caizse erkege kök söktürmüs. Geride goturememisler. Boyle bir durumun olmasindan endise ediyorum. Siz dişi kuş alma, seçme durumunda ne önerirsiniz?
Hocam cok guzel olur, bir yanım al bir eş diyor fakat ben nerden kizginlikta olan iyi huylu bir gelin bulurum bilemiyorum. Pet shoptaki kuslar hastaysa ve ogluma gecerse diye endiseleniyorum. Cevremde bildigim guvendigim uretici de yok. Birde gelin hanım cadı olursa bizi pişman ederse diye korkuyorum. Arkadaşım kusunu petshopa götürmüş kuslarin arasina koymuşlar eş seçsin diye biriyle anlasmis eve getirmisler. Evde dişi kus tabiri caizse erkege kök söktürmüs. Geride goturememisler. Boyle bir durumun olmasindan endise ediyorum. Siz dişi kuş alma, seçme durumunda ne önerirsiniz?
Eş secme konusundaki bilgilendirme icin tesekkur ederim hocam. Oglumun videosunu paylastim. Mustakbel gelinim hangi renklerde olmali cok merak ettim