Merhaba fotoğrafta gözüktüğü gibi kusumun göz çevresindeki tüyler dökülmüş sararmış ve sürekli kaşınıyor bunu görünce kafesini temizledim ne yapmam gerek
sorun nedir ne önerirsiniz?
Dün gece uyurken 5 saniye bir küçük vik sesi çıkarıp duruyordu bide kuyruğu asagi yukarı oynuyor diskisini eve geçince atabilirimKuşta kuyruk oynaması, zor nefes alma, nefes alırken ses çıkarma var mı? Beyaz kağıt üstüne dışkı paylaşır mısınız?
merhaba, gözü için 3 gün bu ürünleri kullanınız. İki gözüne de kullanmak gerekiyor. Tüy dönemi başlayacak gibi, bu nedenle kuyruk sorunu için şuan beklemek en iyisi. Solunum yolu sorunu oluşma ihtimalini de hesap ederek hareket etmek gerekirse doksisiklin etken maddeli bir ilaç bulunuz. Doksimis gibiGözü sanki dünkü haline göre daha iyi gibi teramisin ve gentagut aldım bunları sürmeme gerek var mı
Bana Üst solunum yolu enfeksiyonu, crd başlangıcı gibi geldi. Desteklemek çin Probiyotik verilebilir. Göze de teramyycin sürülebilir.Merhaba eve geldim kuyruğu oynuyor sürekli videoda göründüğü gibi dışkısını da atıcam
unnamed kameradan korktuğu için sonra bağırıyor
Merhaba teramisin ve gentagut bide doksimisi günde kaç kere uygulamalıyım, doksimisi de 3 gün mü kullanacağımmerhaba, gözü için 3 gün bu ürünleri kullanınız. İki gözüne de kullanmak gerekiyor. Tüy dönemi başlayacak gibi, bu nedenle kuyruk sorunu için şuan beklemek en iyisi. Solunum yolu sorunu oluşma ihtimalini de hesap ederek hareket etmek gerekirse doksisiklin etken maddeli bir ilaç bulunuz. Doksimis gibi