Antibiyotiğin adını veya etken maddesini mutlaka sorunuz. Yanlış ilaç önerileri çokça gözlemlenebiliyor.
Şu an bu şekildr oturuyor. İlaçlarını verdim tekrardan. Ötmüyor zaten. Yemini de tüneğin üstüne koydum erişimi kolay olsun diye
Antibiyotiğin adını veya etken maddesini mutlaka sorunuz. Yanlış ilaç önerileri çokça gözlemlenebiliyor.
Şu an bu şekildr oturuyor. İlaçlarını verdim tekrardan. Ötmüyor zaten. Yemini de tüneğin üstüne koydum erişimi kolay olsun diye
Umit hocann yazdıgı ilaci kullandım bactrim şurupBen de bağışıklık güçlendiriciyle antibiyotik kullanıyorum. Siz tedavisinde ne uyguladınız?
Merhaba arkadaşım böyle bir tedavi yöntemi gönderdi. Sizce doğruluğu nedir?
Küçükçekmece’de oturuyorum. Sorduk ama kimse vermedi maalesefBende arkadasmin mahhellesindeki eczaneye sorduk direk verdi arkadaşım hep ordan alıyormus ilaclarni cok zor olmadida istanbulun neresinde oturuyorsunuz
Özel mesaj olarak atabilirsinizAma iletisime nasil geceriz bilmiyorm buradan adres vermek ne kadr dogru olur onu da bilmiyorm
Bir yerden mesaj attım ama doğru yer mi emin değilimAma iletisime nasil geceriz bilmiyorm buradan adres vermek ne kadr dogru olur onu da bilmiyorm
Her yolu denedim. Eczaneler, aile hekimim ve doktor bactrimi yazmadı. Ne yapmalıyım lütfen? İstanbul’da yaşıyorum, elinde fazla olan varsa verme imkânı var mı acaba parasını öderim?
Maalesef şu kadar basit bir ilaç için yapmadıkları kalmıyor gerçekten. Sema Hanım da kargoyla bugün yolladı bana, o olmasa ne yapardım bilmiyorumVerseler nolucak sanki altı üstü antibiyotik sanki kırmızı reçeteli ilaç istiyoruz..
Bir de ilacı nasıl kullanmam gerekiyor yazarsanız sevinirimVerseler nolucak sanki altı üstü antibiyotik sanki kırmızı reçeteli ilaç istiyoruz..
Bactrimhangi ilaç geldi elinize?
@sema.başat teşekkür ederiz.
Kuşum çok korkuyor dokununca. Ağızdan verirsek stres etkiler mi iyileşmesini? Suyunu da kontrol etmezler ablamlar içti mi içmedi mi diye.Ağızdan 1 damla veya yarım dolu suluğuna 8 damla kadar ekleyebilirsiniz.