Selen Eskim
iyikus.com Üyesi
öncelikle merhabalar burada yeniyim ve deneyimsizim sanırım. iki tane muhabbet kuşum var iki senedir birlikteyiz, bilmiyorum belki de şu sıralar ben takıntı yaptığımdan dolayı sanki fazla kaşınıyorlarmış ve silkeleniyorlarmış gibi görüyorum. ikisinin de enselerine baktım ama pek bir şey göremedim. kanatlarına bakmaya çalışıyorum ama ısırıkları çok acıtıyor minnoşların. iki gece uyumayıp aynı odada onları gözlemledim ve rahat uyuyorlardı. arada uyanıp birbirlerine sataşıp sonra kaşınıp geri uyuyorlar ama bir huzursuzlukları yok. hafif tv ışığı yüzünden bitlerin gelmeyeceğini düşünmüyorum. dün gece odama aldım ve rahat uyudular. belki de sıcaktan ya da kepekten dolayıdır bilmiyorum, bitlenmişlerse daha nasıl anlayabilirim?
+ olarak kafesin ucuna pamuk koymayı da yaptım. üç gündür duruyor ama onda da bit falan görmedim. beyaz kağıt da var altlarında geceleri bakıyorum yürüyen varlıklar da görmedim. belki de cidden takıntı dönemimdeyimdir döwşdşwğd anksiyete yavaş yavaş beni ele geçiriyor sanırım
arkadaşım bana tahta tünekden dolayı bitlendiklerini söyledi. tahtalar bit oluşturuyormuş ve yıkanınca bit olma ihtimali artıyormuş. ben de tahta tünekleri yıkayan biriyim ne yapacağım bilmiyorum. hiç rastlamadım bitlere ama yine de plastik tünek almamı ve etrafını kağıt maske bandıyla sarmamo söyledi. kafesi ve içindekileri de çamaşır suyuyla yıkayacakmışım.
+ olarak kafesin ucuna pamuk koymayı da yaptım. üç gündür duruyor ama onda da bit falan görmedim. beyaz kağıt da var altlarında geceleri bakıyorum yürüyen varlıklar da görmedim. belki de cidden takıntı dönemimdeyimdir döwşdşwğd anksiyete yavaş yavaş beni ele geçiriyor sanırım
arkadaşım bana tahta tünekden dolayı bitlendiklerini söyledi. tahtalar bit oluşturuyormuş ve yıkanınca bit olma ihtimali artıyormuş. ben de tahta tünekleri yıkayan biriyim ne yapacağım bilmiyorum. hiç rastlamadım bitlere ama yine de plastik tünek almamı ve etrafını kağıt maske bandıyla sarmamo söyledi. kafesi ve içindekileri de çamaşır suyuyla yıkayacakmışım.