NewBudgierLooker
iyikus.com Üyesi
Kaç yaşında 3 aydan küçük sanırım
Hediye olan dişi bulduğun erkek yaştan fazla anlamam.Buda başka
Bak sana anlatiyim nasıl cinsiyet anlaşılıyor. Eğer Kuşun ceresindeki deliklerin etrafı beyaz ise dişidir.Mavi ise erkektir ve cerenin her yeri aynı renkse de erkektir yani her yeri aynı renk olacak erkek olması için.Bak ben acemiyim fazla güvenmeMavi olan dişi eminiz bana erkek dediler
Vallaha sürekli rahatsız ediyorum ama kusura bakmayın kuş uçabiliyormuş ama sanki beyinciğin de bir problem var gibi tam dengede duramıyor.Ama erkek olduğundan eminim komşuma sordum kuşçu erkek dedi.
Hocam sizin kuşunuz erkek. Ben diğer kuşlar için dişi dedim. Fakat yaşlı bir kuş. Yaşlı olmasa bile an az 8 aylık bir erkek. (daha yaşlı bana kalırsa)Vallaha sürekli rahatsız ediyorum ama kusura bakmayın kuş uçabiliyormuş ama sanki beyinciğin de bir problem var gibi tam dengede duramıyor.Ama erkek olduğundan eminim komşuma sordum kuşçu erkek dedi.
Adamsın sen reis eyvallah o diğer kuşu bu erkekle değistirdim. Hatta adı safirdi o konuya cevap yazmıstın çok sağol çok işime yaradı.Sayende kuş cinsiyet ayırmayı öğrendimHocam sizin kuşunuz erkek. Ben diğer kuşlar için dişi dedim. Fakat yaşlı bir kuş. Yaşlı olmasa bile an az 8 aylık bir erkek. (daha yaşlı bana kalırsa)
evet ikisi de dişi.İkisidemi dişi