MelisNalçacı
iyikus.com Üyesi
Bugün aldık kuşçu 1.5 aylık dedi hiç hareketli değil oldukça sakin
Daha detaylı resim atarsanız daha iyi tahmin edebilirim göz irisi varmı gözünün etrafında çizgi eğer yoksa 1.5 3 aylık falandirBugün aldık kuşçu 1.5 aylık dedi hiç hareketli değil oldukça sakin
Göz irisi yok simsiyah gözü yarın daha detaylı fotoğraf atacağım yeni diye kafesten çıkarmadıkDaha detaylı resim atarsanız daha iyi tahmin edebilirim göz irisi varmı gözünün etrafında çizgi eğer yoksa 1.5 3 aylık falandir
Tüy için b vitamini aldık işe yarar mı bilmiyorum nasıl kullanabilirim bunuKendisi koparmış gibi duruyor sıkıntı yok ben fazla anlamam kuşlardan ama mutlaka yenisi çıkar merak etme kuş için vitamin felan da al.istersen suyuna limon falan damlatabilirsin
Toz halinde mi damla şeklinde mi? Toz halinde ise orta boy suluğa 1 çay kaşığı yeter.bu arada yeni resim atmanıza gerek yok kuş 1.5 aylık %100 eminimTüy için b vitamini aldık işe yarar mı bilmiyorum nasıl kullanabilirim bunu
Damla şeklinde.Toz halinde mi damla şeklinde mi? Toz halinde ise orta boy suluğa 1 çay kaşığı yeter.bu arada yeni resim atmanıza gerek yok kuş 1.5 aylık %100 eminim
5 6 damla suluğuna yeter tüydeyken verirseniz daha faydalı olur.Bu arada kutuda yazması lazım kaç damla kullanmanız gerektiği.Damla şek
Damla şeklinde.
Sağ olun5 6 damla suluğuna yeter tüydeyken verirseniz daha faydalı olur.Bu arada kutuda yazması lazım kaç damla kullanmanız gerektiği.
Teşekkür ederim alırken kırma olmayan jumbo demişler çok şişko bundan önce almıştık kendini sevdirmiyordu değiştirdik o çok zayıftıKuşunuz ingiliz ya da jumbo gibi. Erkek cinsiyeti ve yaklaşık 60-80 gün arası bir kuş. Kanat kuyruk tüyleri eksik olabilir doğuştan. Kimi zaman uzamayabiliyor.
Edit: yeni gördüm bir diğer fotosunu. Uzayacaktır zamanla
Bu kuşu ne zaman aldığınızı bilmiyorum ama kırmızı bilezik 2018 doğumlu olduğunu gösteriyor. Buda yetişkin bir kuş olduğundan evcilleşmesini yavaşlatıyor. Altın suratlı baskın parçalı bir mutasyonu varmış.Ekli dosyayı görüntüle 6301Bu değiştirdiğimiz kuş bunun için de tahmin yapabilir misiniz
Kuş genç bir kuş 8ay - 1 yaş arası gibi.Bu kuşum kaç yaşında acaba
%100 erkek hocam maşallah.Ekli dosyayı görüntüle 6381daha önce sormuştum erkek denmişti ama bana dişi gibi geliyor o yüzden yakından çektim bakabilir misiniz cinsiyetine lütfen