Çekinik parçalı yerli bir tatlılıkMerhaba dumanın ırkını merak ediyorum yardımcı olur musunuz Ekli dosyayı görüntüle 10023Ekli dosyayı görüntüle 10024
Çekinik parçalı yerli bir tatlılıkMerhaba dumanın ırkını merak ediyorum yardımcı olur musunuz Ekli dosyayı görüntüle 10023Ekli dosyayı görüntüle 10024
Kuşunuz baskın parçalı, çek gibiBu kuşun türü ne?
Anlamadım?Kuşunuz baskın parçalı, çek gibi
Merhaba bu kuşumuzun cinsi ırkı yaşı nedir acabaMerhaba, daha yakın bir fotoğrafa ihtiyacım var. Burun (cere) kısmını görmem gerekiyor.
Merhaba bu kuşumuzun cinsi ırkı yaşı nedir acaba
Irkı nedir onu nerden anladınız8 aylık civarı kızışmaya başlamış bir dişi
Umarım görünce döner teşekkür ederimIrkını @Doğanay Y. a sorucaksınız ben anlamam
Kuşun mutasyonu yazdığım gibi. Bu şekilde internette aratma yaparsanız sizin kuşunuza benzer kuşlara rastlayacaksınızdır. Mutasyon özelliklerine de erişebilirsiniz.Anlamadım?
Opal gri, tarçıni ya da gri kanatlı (kanatlarını tam görmem gerekiyor) bir dişi.Merhaba bu kuşumuzun cinsi ırkı yaşı nedir acaba
Kuşun mutasyonu yazdığım gibi. Bu şekilde internette aratma yaparsanız sizin kuşunuza benzer kuşlara rastlayacaksınızdır. Mutasyon özelliklerine de erişebilirsiniz.
Opal gri, tarçıni ya da gri kanatlı (kanatlarını tam görmem gerekiyor) bir dişi.
Benim kuşumun aynısını almışsınız
Ekli dosyayı görüntüle 10049
Fotoğraf yanıltmıyor ise full body grey olarak geçen bir mutasyon. Eğer yanıtlıyorsa da tarçıni bir dişiniz var
Bu arkadaşımın kuşu çok agresifmiş erkek diye almışlar bir senedir onlardaymış. Bende merak ettim sormak istedim sizin mubişte çok tatlıymış teşekkür ederimBenim kuşumun aynısını almışsınız
Ekli dosyayı görüntüle 10049
Fotoğraf yanıltmıyor ise full body grey olarak geçen bir mutasyon. Eğer yanıtlıyorsa da tarçıni bir dişiniz var
Biri erkek biri dişi. Yaş ve ırk konusun da hala iyi sayılmam ama tahminim mavi yerlilere benziyor. 1-1.5 yaşların da gibi. Diğeri de aynı yaşlarda belki biraz daha küçük. Ben Çekoslovaklara benzettim. Ama emin değilim.benim kuşlarımın cinsi ve yaşı ne acaba yardımcı olabilir misiniz
Gök mavi olan erkek, normal klasik mutasyon, diğeri ise opal parçalı bir dişi. Dişi kuşunuz 7-10 ay arası, erkek ise 1 yaşını geçkin. Dişi kuşunuz tüyde bu nedenle gerekli takviyeleri yapınızbenim kuşlarımın cinsi ve yaşı ne acaba yardımcı olabilir misiniz
Yetişkin bir dişi olmalı o halde, çeresinin rengi kahverengi olmaz mı o zaman? Yoksa kuşun kızışmış olmasıyla alakalı renk mi değiştiriyor? Bu konuda pek bilgi sahibi değilim de, ilk defa bir dişim olduTam emin olamadım ancak 1 yaşını geçkin gibi görünüyor. Çok güzel bir rainbow.