Bazı kuşların bu renkte ya da daha buz mavisi kalabiliyor. Yeni yeni kızgınlığı başlıyor. Arada kalma sebebim oydu. Ya 6. ayına yeni giriyor ya da 1 yaşını geçkin.
Teşekkür ederiimBazı kuşların bu renkte ya da daha buz mavisi kalabiliyor. Yeni yeni kızgınlığı başlıyor. Arada kalma sebebim oydu. Ya 6. ayına yeni giriyor ya da 1 yaşını geçkin.
Birde ben dişinin yanına eş aldım bu erkeği 1 buçuk ay oldu kabul etmedi o ara yumurtaya da düştü şuan aynı kafeste ikisi çok büyük kavgaları olmuyor ama dişi istemiyor inşallah zamanla kabul eder.Merhaba sultan papağanı ile ilgili yaş ve ırk tahmini yapabilir misiniz @Doğanay Y. Ve @Muratsani Ekli dosyayı görüntüle 12223Ekli dosyayı görüntüle 12224
ikisi de erkek gibi görünüyor.Merhaba sultan papağanı ile ilgili yaş ve ırk tahmini yapabilir misiniz @Doğanay Y. Ve @Muratsani Ekli dosyayı görüntüle 12223Ekli dosyayı görüntüle 12224
Sarı olan dişi bana erkek diye verdiler 3 sene sonra yumurtlayinca dişi olduğunu anladık yaşları kaç gibidir onu tahmin edebilirmisinizikisi de erkek gibi görünüyor.
fotoğraf net değil ancak kuş dişi gibi görünüyor.Ekli dosyayı görüntüle 16512merhaba bendemuhabbet kuşumun yaşını ve cinsini öğrenebilir miyim?
3 yaş civarı gibi geldi banaMuhabbet kuşumun yaşını öğrenmek istiyorum yardımcı olabilecek var mı acaba
3 yaş civarı gibi geldi bana
Fotoğraflarından gördüğünüz kadarıyla cinsi hakkında bir bilginiz var mı1 yaş oldukça yeterli olacaktır. Dişi yaşında erkek almaya gerek yok
çift faktörlü spangle dedikleri mutasyonda, iri çek gibi görünüyor.Fotoğraflarından gördüğünüz kadarıyla cinsi hakkında bir bilginiz var mı