Natural Vitamineral yan etki yapmış olabilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Melih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Melih

Forum Sakini
Merhaba herkese bugün muhabbet kuşuma 14:00 gibi naturalvitamineralden toz şeklinde olandan avucuma koyup verdim biraz fazla yediğini sonradan verilmesi gereken ölçüsüne baktıktan sonra gördüm 2 çay kaşığı kadar yedi direk toz olarak mamayla falan karıştırmamıştım şimdi halsizleşti ve kafes tabanına inip oturuyor, geri yukarı çıkıyor sonra tekrar iniyor bu şekilde davranmaya başladı. Dışkısıda bu şekilde oldu bu ürünü vermeden önce herhangi bir şeyi yoktu gayet hareketliydi ölçüsünden dolayı yan etki yapmış olabilir mi?

Daha önce bu yaz 16 temmuzla-25 temmuz arasında bir ilaç tedavisi uygulamıştım o zamanda kafes tabanına inip uyuyordu, öğürme hareketi yapıyordu ve durumu iyi değildi forumda da bunla alakalı bir konum vardı veteriner birkaç ilaç yazmıştı ve onları kullanmıştık tedaviyi kestikten sonra durumu iyiydi. Şimdi tekrar bu şekilde halsiz bu durum neyle alakalı olabilir hastalığı tekrar mı nüksetti?

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2026-08-21 at 19.18.32.webp
    WhatsApp Image 2026-08-21 at 19.18.32.webp
    40.7 KB · Görüntüleme: 1
Son düzenleme:
Çok fazla yemiş... 2 çay kaşığını geçtim yarım çay kaşığı bile yememesi gerekirdi. A vitamini içerdiği için yoksik etki yapar. Bu kadar fazla yemesinin sebebi de bir rahatsızlıktan olmalı. yoğun şwkilde bir mineral eksikliği yaşadığından dolayı o kadar fazla yemiş olmalı. Yoksa bu kadar fazla tükrtmezler normalde..

Maalesef şuan su vermekten başka birşey yapamazsınız. Erken vete gitseydiniz kursak yıkaması yapılabilirdi belki.

Son düzenleme:
Çok fazla yemiş.değil 2 çay kaşığı yarım çay kaşığı bile yememesi gerekirdi. Ama bu kadar fazla yemesinin sebebi de bir rahatsızlıktır. Herhangi bir mineral eksikliğini yoğun yaladığından dolayı o kadar fazla yemiş olabilir. Maalesef şuan su vermekten başka birşey yapamazsınız. Erken vete gitseydiniz kursak yıkaması yapılabilirdi belki.
Hocam kursaktan baya bir kustu boşaltmış mıdır yeterince?

Geri