Merhaba herkese bugün muhabbet kuşuma 14:00 gibi naturalvitamineralden toz şeklinde olandan avucuma koyup verdim biraz fazla yediğini sonradan verilmesi gereken ölçüsüne baktıktan sonra gördüm 2 çay kaşığı kadar yedi direk toz olarak mamayla falan karıştırmamıştım şimdi halsizleşti ve kafes tabanına inip oturuyor, geri yukarı çıkıyor sonra tekrar iniyor bu şekilde davranmaya başladı. Dışkısıda bu şekilde oldu bu ürünü vermeden önce herhangi bir şeyi yoktu gayet hareketliydi ölçüsünden dolayı yan etki yapmış olabilir mi?
Daha önce bu yaz 16 temmuzla-25 temmuz arasında bir ilaç tedavisi uygulamıştım o zamanda kafes tabanına inip uyuyordu, öğürme hareketi yapıyordu ve durumu iyi değildi forumda da bunla alakalı bir konum vardı veteriner birkaç ilaç yazmıştı ve onları kullanmıştık tedaviyi kestikten sonra durumu iyiydi. Şimdi tekrar bu şekilde halsiz bu durum neyle alakalı olabilir hastalığı tekrar mı nüksetti?
Daha önce bu yaz 16 temmuzla-25 temmuz arasında bir ilaç tedavisi uygulamıştım o zamanda kafes tabanına inip uyuyordu, öğürme hareketi yapıyordu ve durumu iyi değildi forumda da bunla alakalı bir konum vardı veteriner birkaç ilaç yazmıştı ve onları kullanmıştık tedaviyi kestikten sonra durumu iyiydi. Şimdi tekrar bu şekilde halsiz bu durum neyle alakalı olabilir hastalığı tekrar mı nüksetti?
Ekli dosyalar
Son düzenleme: