Daha önce yolculuk tecrübemiz oldu.O konu da sıkıntım yok yapmam gerekenleri ve tedbirleri biliyorum.Ancak benim sormak istediğim farklı bir soru var. Törene gidicez bir kaç günde kalıcaz gittiğimiz yerde.O yüzden evde bırakmıcam.Biz yanlarındayken sorun yok.Ancak törenin ne kadar süreceği hakkında fikrimiz yok.Bu süreç içersinde arabada durmak zorundalar.Daha önce götürdüğümde üstlerine tşört geçirip çarşaf örterek bırakmıştım.4,5-5 saat kadar kaldılar arabada bir sorun çıkmadı şükür.Geldiğimizde gayet keyifleri yerindeydi.Şİmdi ne kadar duracağımızı bilmediğimiz için ki bu kadar uzun olacağını sanmıyorum ama diyelim ki sürdü:
Arabadan inmeden önce streç film ile saracağım kafeslerini ve üstlerine yine çarşaf örteceğim.Tabi ki nefes alacakları boşluğu bırakacağım.Bu şekilde ne kadar süre durabilirler acaba?Ne kadar zamandan sonra sorun teşkil eder?Şimdiden teşekkür ederim cevaplar için.
Arabadan inmeden önce streç film ile saracağım kafeslerini ve üstlerine yine çarşaf örteceğim.Tabi ki nefes alacakları boşluğu bırakacağım.Bu şekilde ne kadar süre durabilirler acaba?Ne kadar zamandan sonra sorun teşkil eder?Şimdiden teşekkür ederim cevaplar için.