Gerwit w tarzı ürünleri alamıyorum satıcı sürekli iptal ediyor. O yüzden yaygın markaları bulmaya çalışıyorum.Ensar Bey önerdiğimiz vitaminleri söyledik. Onun dışındakilerin içerikleri yetersiz. Zürich markada yetersiz.
Daha önce kullanmıştım. Fakat yararını görmemiştim açıkçası@Doğanay Y.
@Rüştü Okumuş
@Muratsani
Zurich marka buldum o nasıldır? yurtdışı malı gibi.
Zurich Multivitamin Liquid Kuş Besin Takviyesi 30 ML - Kuş Yemi Katkısı-Vitamin - Zurich
Zurich Multivitamin Liquid Kuş Besin Takviyesi 30 ML - 249 TL üzeri ücretsiz kargo, peşin fiyatına 3 taksitwww.kolaymama.com
Çok bilgim olmadigi icin insanlara cevap veremiyorum bir konuda ama iyi soru sorarım.@Ensar Taşın
Soru sorma delisi çıktın Ne zaman foruma girsem senin sorularınla karşılaşıyorum Hoşuma gidiyor ama ( soru sormak için sorulmadığı müddetçe )
Ne de olsa soru sormayı sevmeyen bir toplumuz
Bende abartılıyor sanıyordum ne aptalmışım ya. Herkesten özür dilerimBeni kimse yanlış anlamasın ama uyarıları yaptıkça kimse umursamadı. Anlatmaya çalıştıkça kimse oralı olmadı. Bir insana hadsizliğini erkenden bildirmeyince sonuç buralara kadar geliyor.
Topladığın bilgilerle bi bombardıman bekliyoeum senden sonrası için, hadi hayırlısıÇok bilgim olmadigi icin insanlara cevap veremiyorum bir konuda ama iyi soru sorarım.
Estagfrullah Şimal o ne demek. Ben kişiye özel demedimBende abartılıyor sanıyordum ne aptalmışım ya. Herkesten özür dilerim
Yok öyle demeyin ben buraya katılmadan önce cinsiyet ayırt etmekte bile zorlanıyordum. Şimdi de zorlanıyorum bazen ama çaktırmıyorum . Bilgi birikimi bir anda olmuyor. Eminim sizde konu okudukça bir sürü şey katıcaksınız. Soru sormak iyi bir şeydir.Çok bilgim olmadigi icin insanlara cevap veremiyorum bir konuda ama iyi soru sorarım.
Hala toplamaya devam ediyorum. Daha hâla çok bilgim yok. sizin gibi bilgili olmam için 40 fırın ekmek yemem gerek herhalde.Topladığın bilgilerle bi bombardıman bekliyoeum senden sonrası için, hadi hayırlısı
Murat hobiye yeni başladı dahaHala toplamaya devam ediyorum. Daha hâla çok bilgim yok. sizin gibi bilgili olmam için 40 fırın ekmek yemem gerek herhalde.
Yok kişiye özel demediğinizi biliyorum. Kötü hissettim. Bende diyordum daha kaç yaşında benden bir yaş küçük neden yapsın ki. Sanırım fazla saf düşünmüşüm.Estagfrullah Şimal o ne demek. Ben kişiye özel demedim
Akyolkardeşlerden alın ya da eft usulüyle gr pet ürünlerinden. Orda iptal edilme gibi birşey söz konusu olmaz.Az önce tekrar Gerwit-W aldım inşallah yine satıcı iptal etmez ürünü.
İptal nedeni olarak ne sunmuşlardı eğer sebepsiz iptal yapıyorsa şikayet hakkı oluyor. Ama biraz uğraşlı.Az önce tekrar Gerwit-W aldım inşallah yine satıcı iptal etmez ürünü.
Akyolun 100 tl kargo ucretsiz cok sacma geliyor o yuzden oradan almadim. Bir e ticaret sitesinden aldım.Akyolkardeşlerden alın ya da eft usulüyle gr pet ürünlerinden. Orda iptal edilme gibi birşey söz konusu olmaz.
Stokta kalmadıgı için iptal etmişti bu sefer başka siteden aldım.İptal nedeni olarak ne sunmuşlardı eğer sebepsiz iptal yapıyorsa şikayet hakkı oluyor. Ama biraz uğraşlı.
Anladım ama stokta kalmadıysa nasıl sipariş ettirip iptal ettiriyorlar ki ilginç gerçekten.Akyolun 100 tl kargo ucretsiz cok sacma geliyor o yuzden oradan almadim. Bir e ticaret sitesinden aldım.
Stokta kalmadıgı için iptal etmişti bu sefer başka siteden aldım.
Alışverişleri toplu denk getirirsen o 15-20 TL'lik kargo ücreti yerine iyi şeyler alabilirsinAkyolun 100 tl kargo ucretsiz cok sacma geliyor o yuzden oradan almadim. Bir e ticaret sitesinden aldım.
Stokta kalmadıgı için iptal etmişti bu sefer başka siteden aldım.
Şuan ihtiyacım çok fazla yok herşeyi var o yüzden almadım. Toplu birsey alırsam o zaman alırım.Alışverişleri toplu denk getirirsen o 15-20 TL'lik kargo ücreti yerine iyi şeyler alabilirsin
Ben öyle yaparım genelde.
Arkadaş bayağı açık sözlüymüş.Bok gibi