Ozzy vit içeriği nasıl?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MiniKuş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Oyla 0
@Ensar Taşın

Soru sorma delisi çıktın :D Ne zaman foruma girsem senin sorularınla karşılaşıyorum:) Hoşuma gidiyor ama:D ( soru sormak için sorulmadığı müddetçe )

Ne de olsa soru sormayı sevmeyen bir toplumuz:)
Çok bilgim olmadigi icin insanlara cevap veremiyorum bir konuda ama iyi soru sorarım. :D

Oyla 0
Çok bilgim olmadigi icin insanlara cevap veremiyorum bir konuda ama iyi soru sorarım. :D
Yok öyle demeyin ben buraya katılmadan önce cinsiyet ayırt etmekte bile zorlanıyordum. Şimdi de zorlanıyorum bazen ama çaktırmıyorum :D. Bilgi birikimi bir anda olmuyor. Eminim sizde konu okudukça bir sürü şey katıcaksınız. Soru sormak iyi bir şeydir.

Oyla 0
Akyolkardeşlerden alın ya da eft usulüyle gr pet ürünlerinden. Orda iptal edilme gibi birşey söz konusu olmaz.
Akyolun 100 tl kargo ucretsiz cok sacma geliyor o yuzden oradan almadim. Bir e ticaret sitesinden aldım.
İptal nedeni olarak ne sunmuşlardı eğer sebepsiz iptal yapıyorsa şikayet hakkı oluyor. Ama biraz uğraşlı.
Stokta kalmadıgı için iptal etmişti bu sefer başka siteden aldım.

Oyla 0
Akyolun 100 tl kargo ucretsiz cok sacma geliyor o yuzden oradan almadim. Bir e ticaret sitesinden aldım.

Stokta kalmadıgı için iptal etmişti bu sefer başka siteden aldım.
Alışverişleri toplu denk getirirsen o 15-20 TL'lik kargo ücreti yerine iyi şeyler alabilirsin :)
Ben öyle yaparım genelde.

Oyla 0
Geri