Pankreas

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canan T.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

canan T.

iyikus.com Üyesi
İyi günler ben daha önce konu açmıştım. Kursak mantarı ile ilgili şu an hastalık iyileşmeyince tekrar pankreas teşhisi koydu veteriner kuşum da aşırı kusma halsizlik var sürekli yemiyor sürekli kusuyor.Beyaz dışkılaması yok tüy dökümü ve kaşıntı Rica etsem yardımcı olur musunuz hangi ilacı kullanmam lazım bu sürede ne yapmam gerekiyor

Hayır iç parazit ilacı kullanmadım tamam ilacı yarın kullanmaya başlarım bir de vitamini ne zaman koymam gerekiyor suyuna ilacı koyacağım için

Hayır iç parazit ilacı kullanmadım tamam ilacı yarın kullanmaya başlarım bir de vitamini ne zaman koymam gerekiyor suyuna ilacı koyacağım için
Öncelikle ense damlası yaptırın ama. 2 gün hiçbir şey katmadan sadece ilaç. Sonra ilaçla birlikte probiyotik ve multi vitamin katarsınız. Siz söylediklerimi edinin. Sonra size tarif ederiz.

Pankreas olsa dışkı beyaz kireç gibi olurdu. Kuşta ya iç parazit, ya megabacter yada candida var. Dışkı resmi paylaşır mısınız net olsun ama ve taze yaptığı olsun

Aslında dışkılar mantar dışkısına benzemiyor. Siz önce iç parazit için ense damlası yaptırın ertesi gün gelişmelere göre trifculana başlayıp başlamayacağınıza karar veririz. Karbonat kattınız mı suyuna ?

Probiyotik multvitamin önerebileceğiniz var mı tamam yarın onları alırım ben gelişmeler yazarim ona size göre çok teşekkür ederim

İyi günler ben dün kuşumu burada bulunan bir veterinere götürüp parazit damlası yaptırdım kusması da olduğunu söyleyince dışkısından ve gagadan örnek alarak inceleme yaptı ve candida olduğunu söyledi zolax diye bir ilaç yazdı ve bunu bir gün arayla kullanmamı söyledi probiyotik ve vitamin de aldım onları da uygulayacağım bu ilaç hakkında bilginiz var mı iyi gelir mi

Neden zolax yazdı ki. Trifuculan daha pratik kullanılırdı. Bir gün arayla önerisini ilk kez duydum. Normalde her gün kullanılır. Ben olsam her gün kullanırdım. Zolax tablet bildiğim kadarıyla şurubu yok var mı ?

Son düzenleme:
Siz yarın probiyotik ve multi vitamin alın. Ve ense damlası yaptırın. bir-iki gün gözleyip sonra trifuculana karar veririz
Aslında yüksek ihtimal mantar olduğunu anlamıştım ama uzaktan emin olunmuyor maalesef... Eğer zolax almamışsanız teifuculanın doz ayarlaması kolay olur. Dozu nasıl ayarlayın demişti ?

Geri