Kaan Omurtak
Yasaklanmış Kişilik
Senin jumbo için %50 aspurlu olan daha iyidir.Tek kuş için hangisi iyidir. Aspur oranı çok olanmı? Pek anlamıyorum yemden kusura bakmayın
Senin jumbo için %50 aspurlu olan daha iyidir.Tek kuş için hangisi iyidir. Aspur oranı çok olanmı? Pek anlamıyorum yemden kusura bakmayın
AynenBen 65 lira olanı kullanıyorum. Diğeri de kullanılabilir ama ne oranda aspur verdiğinize bağlı kuşlarınıza. Eskiden aspur 10 TL idi, darılar 5. Aspur aynı kaldı darı 10 tl oldu
Bu fiyat farkı çok komik olmuş
.com yazsan Allah belanı verecek sanki. Nedir bu .com takıntısı?bravonun kendi sitesinden alın
beyazdegirmen.c**m
Ne iyi olur 1 kg almak mümkün olsa,Benelux denemek istiyorum ama pelet/tohum karışığa geçiyorum artık ne yapayım 5 kg yemi.Az evvel yetkili kişiyle görüştüm bu konuda. 1'er kg. satış durumu ürün firması anlaşması gereği mümkün olmuyor. En az 5 kg. satış bulunuyor ve bunu da 1'er kg. olarak paketletme şansınız var.
1'er kg. satış durumunu ve sitemize uygulanacak indirim ya da özel ayrıcalıklar ile ilgili de talebimi iyikus.com bünyesi dahilin de bildirdim.
Kendileri yardımcı olmaya çalışan bir profildeydi. Umarım bu konuda olumlu gelişmeler yaşanır.
Yetkilimiz Doğanay bey ile iletişimin gerçekleşeceği konusunda fikir birliği sağlayarak görüşmeyi sonlandırdık.
dört gözle bekliyoruzBende hem iletişim hem de mail yoluyla dönüş sağladım. Olumlu bir geribildirim gelirse paylaşacağım mutlaka.
Helal olsun.Bu arada, görüşmelerimiz sonuç vermiş; artık 1 kg satışları başlamış petmarketburada nın