Probiyotik nasıl bozulur

Selhan H.

Çevirmen
iyi günler, elimde 5 aylık entrobac var. herzaman güneş görmeyen bir dolapta duruyor. su an toz haldeki probiyotik bildiğiniz kaskatı olmuş. bozulmuş olabilir mi? buz dolabında saklayabileceğim sıvı probiyotik öneriniz var mı?

Sıvı probiyoktik'de Probiacti Bird dışında öne çıkan ürün göremedim.
Şu aralar Probiacti bird almıyorum çünkü Probiacti buzdobında olmuyor.
Havalar normalleşince tekrar 100 cc alıp Enrobac ile karıştırıp vermeyi düşünüyorum.

Oyla 0
Daha önce 2 probiyotiği karıştırıp verene denk gelmedim, bu yüzden geri dönüşler nasıl olacak bilmiyorum.
Ama ben deneyeceğim çünkü Probiacti Bird'ün bakteri zenginliği ile Entrobac'in içerik zenginliği birleştirmek istiyorum.
Ben denedikten sonra tecrübelerimi yazarım.

Son düzenleme:
Oyla 0
Daha önce 2 probiyotiği karıştırıp vereni görmedim, bu yüzden geri dönüşler nasıl olacak bilmiyorum.
Ama ben deneyeceğim çünkü Probiacti Bird'ün bakteri zenginliği ile Entrobac'in içerik zenginliği birleştirmek istiyorum.
Ben denedikten sonra tecrübelerimi yazarım.
güzel sonuçlar alırsın inş. ölçeği nasıl yapmayı planlıyorsun? 100ml için 1/2 ölçek proacti 1/2 ölçek entrobac mı yoksa 2 sindende kullanım için tavsiye edilen doz da mı vereceksin?

Oyla 0
Şimdi konuyu okuyunca bende şüpheye düştüm. Gervit oda içerisinde duruyor benim, bozulmuşmudur diye endişelendim. Entrobac daha bugün geldi onu da buzdolabına koyayım hemen. Ama gervitin bozulup bozulmadığını anlayabilmemin bir yolu var mı acaba?

Oyla 0
Bölünmüş ürün aldığınız yerleri bizzat gidip görmeden bölünmüş ürün almak büyük risk.
Bunun altını kalın kalın çiziyorum..

Oyla 0
entrobac sadece bağırsak florasında doğal olarak bulunan bakterileri içerir

Entrobacta probiyotik olarak sadece bacillus subtilis bakterisi var. O da kuşların normal florasında bulunan bir bakterimi şüpheli :) Kuşların normal florasında benim bildiğim çoğunlukla kok türleri var, ondan daha az oranda da lactobacillus türleri var...

Son düzenleme:
Oyla 0
Ayrıca farklı sıvı vitaminler de var. Hava çok sıcak olduğundan ısı ölçer ile dışını ölçtüm 36 derece çıktı. Gerçekten yüksek. Bunları buzdolabında saklasam havalar soğuyana kadar bir sıkıntı olur mu?

Nee 36 derecemi :D Ürünler oda sıcaklığında saklanması gerekiyor diyenlere gelsin bu :) Ben yaz kış buzdolabında muhafaza ediyorum herşeyi ohh mis kafa rahat :D

Oyla 1
Şimdi konuyu okuyunca bende şüpheye düştüm. Gervit oda içerisinde duruyor benim, bozulmuşmudur diye endişelendim. Entrobac daha bugün geldi onu da buzdolabına koyayım hemen. Ama gervitin bozulup bozulmadığını anlayabilmemin bir yolu var mı acaba?
Vitamin gruplari kolay kolay bozulmuyorlar. 24,25 derece oda isisindalar yıllardır bende. Yine de tercihe bağlı dolapta tutulabilirler

Oyla 0
Entrobacta probiyotik olarak sadece bacillus subtilis bakterisi var. O da kuşların normal florasında bulunan bir bakterimi şüpheli :) Kuşların normal florasında benim bildiğim çoğunlukla kok türleri var, ondan daha az oranda da lactobacillus türleri var...

hocam b. subtilis doğada toprakta , bitki köklerinde ve su birikintilerinde bulunduğu için vahşi kuşların florasında da bulunuyor.

Oyla 0
Geri