iyi günler, elimde 5 aylık entrobac var. herzaman güneş görmeyen bir dolapta duruyor. su an toz haldeki probiyotik bildiğiniz kaskatı olmuş. bozulmuş olabilir mi? buz dolabında saklayabileceğim sıvı probiyotik öneriniz var mı?
güzel sonuçlar alırsın inş. ölçeği nasıl yapmayı planlıyorsun? 100ml için 1/2 ölçek proacti 1/2 ölçek entrobac mı yoksa 2 sindende kullanım için tavsiye edilen doz da mı vereceksin?Daha önce 2 probiyotiği karıştırıp vereni görmedim, bu yüzden geri dönüşler nasıl olacak bilmiyorum.
Ama ben deneyeceğim çünkü Probiacti Bird'ün bakteri zenginliği ile Entrobac'in içerik zenginliği birleştirmek istiyorum.
Ben denedikten sonra tecrübelerimi yazarım.
Kokusunda bir sıkıntı yok, daha fazla bekletmeden onu da kaldırayım o vakit ?Net olarak anlayamazsınız ama klasik Gervit kokusundan çok farklı bir koku alıyorsanız bozulma ihtimali olabilir tabi.
entrobac sadece bağırsak florasında doğal olarak bulunan bakterileri içerir
Ayrıca farklı sıvı vitaminler de var. Hava çok sıcak olduğundan ısı ölçer ile dışını ölçtüm 36 derece çıktı. Gerçekten yüksek. Bunları buzdolabında saklasam havalar soğuyana kadar bir sıkıntı olur mu?
Vitamin gruplari kolay kolay bozulmuyorlar. 24,25 derece oda isisindalar yıllardır bende. Yine de tercihe bağlı dolapta tutulabilirlerŞimdi konuyu okuyunca bende şüpheye düştüm. Gervit oda içerisinde duruyor benim, bozulmuşmudur diye endişelendim. Entrobac daha bugün geldi onu da buzdolabına koyayım hemen. Ama gervitin bozulup bozulmadığını anlayabilmemin bir yolu var mı acaba?
Entrobacta probiyotik olarak sadece bacillus subtilis bakterisi var. O da kuşların normal florasında bulunan bir bakterimi şüpheli Kuşların normal florasında benim bildiğim çoğunlukla kok türleri var, ondan daha az oranda da lactobacillus türleri var...
Bu yaz farklı bir yazdı. Son 10 senenin belki de en sıcak yazıydı. Ama artık ben de buzdolabında saklayacağım.Nee 36 derecemi Ürünler oda sıcaklığında saklanması gerekiyor diyenlere gelsin bu Ben yaz kış buzdolabında muhafaza ediyorum herşeyi ohh mis kafa rahat