Selçuk YÜKSEL
Veteran
Ben selçuk yüksel, sağlam bir hayvan severim Siteye yeni üye oldum. Kafes kuşları konusunda tecrübem vardır. Forum sakinleriyle tanışmak istedim.
Hoş bulduk. Kopyalamanızda hiçbir sakınca yok. Eğer doğru bir bilgiyse herkese ulaşmalı. Hangi konuluydu yazı ?Selçuk hocam hoşgeldiniz. Eski yazılarınızdan biliyorum sizi. Hatta bir yazınızı kopyalamıştım
Hoş bulduk. Kopyalamanızda hiçbir sakınca yok. Eğer doğru bir bilgiyse herkese ulaşmalı. Hangi konuluydu yazı ?
Evet biraz daha renk katarak paylaşmışsınız elinize sağlık. Gerçekten de yıllardır anlatamadım hala da anlatamıyorum. Şu gereksiz kür olayını. Hasta kuş tedavi edilir o ayrı konu. Ama tedbir amaçlı antibiyotik de ne yaa ? Bilimsel hiçbir temeli yok.Antibiyotiklerle ilgiliydi hocam. Linkini atıyorum hemen. İlerleyen mesajlarda sizin yazınızda var..
Arkadaşlar böyle bir konu açma ihtiyacı hissettim. Forumlarda defalarca yazmama rağmen ve bilinçli bir çok üreticinin de yazmasına rağmen ne yazıkki hala bu kürlerde ısrarcı olanlar var. Kür adı altında gereksiz yere antibiyotik kullanılıyor. Bu son derece yanlış bir şeydir. Kür deyince sanki böyle doğal olması gereken bir şeymiş gibi lanse ediyorlar halbuki hiç alakası yok. Verdiğiniz şey antibiyotik antibiyotik!
Arkadaşlar soruyorum size hasta olmayan bir kuşa antibiyotik verilirmi? Bunu ne gerekçeyle vericeksiniz? Bazıları hastalıkları önlediğini iddaa ediyorlar, bazıları da ya...
- Umit.
- Cevaplar: 9
- Forum: Kuş Hastalıkları ve Tedavi Yöntemleri
Hoş bulduk. Hatırlamam mı ? NasılsınSelçuk abi hoşgeldin, trikomonas mi kursak mantarı mi diye ayırt edememiştik limonu hatırladın mi
İyiyim abi sen nasılsınHoş bulduk. Hatırlamam mı ? Nasılsın
Çok şükür düzeldi abiBende iyiyim teşekkür ederim. Limon nasıl o hareketi devam ediyor mu