minikmichael
Forum Sakini
hayır. Eğer alacaksanız bunu da alabilirsiniz ama şuan bu gerekli değil. İç parazit için tek seferde kullanılan sitraks yeterli olur bu evrede. Eczane de 6 tl olması lazımBu daha iyi olmaz mıydı
Anladım çok teşekkür ederim sizin önerdiğinizi alacağım o zamanhayır. Eğer alacaksanız bunu da alabilirsiniz ama şuan bu gerekli değil. İç parazit için tek seferde kullanılan sitraks yeterli olur bu evrede. Eczane de 6 tl olması lazım
Sizin önerdiğiniz ilaç mı daha etkili yoksa combi mix miBaşlangıç olarak sulphamezathine kullanılabilir. Yada enrofloksasin etkenli bir antibiyotikte olur. Göğüs bölgesindeki dökülen kısım içinse göz taşı uygulaması yapılabilir...
Çoğu kişi iç parazit diyo da çok kararsız kaldım herkes farklı bişey söyleyinceEvet kanlı ishal olarak adlandırılsa da daha geniş bir durumu söz konusu. Sindirimi bozma durumu da var. İlla kanlı bir görüntü olmasına yol açmıyor
Sulphametazine için soruyorsanız Combi Mix’in etken maddesi olan Sulfaklorpridazin Sodyum ve Sulfamidin Sodyum Sulfa gurubuna ait olan antibiyotikler aralarında çok ciddi farklar var mı pek bilgim yok.Sizin önerdiğiniz ilaç mı daha etkili yoksa combi mix mi
kapsamlı bir ürün olduğundan bir çok durumu aradan çıkartacaktır. Elbette daha hafifletilmiş bir etkisi var önerdiğim ilk ürüne göre lakin o ürün tek başına combi mix ile benzer içeriğe sahip değil.Sizin önerdiğiniz ilaç mı daha etkili yoksa combi mix mi
Kuluçka döneminde kullanılabilir mi combi mixkapsamlı bir ürün olduğundan bir çok durumu aradan çıkartacaktır. Elbette daha hafifletilmiş bir etkisi var önerdiğim ilk ürüne göre lakin o ürün tek başına combi mix ile benzer içeriğe sahip değil.
Karar sizin ama iç parazitlik bir durum değil bana göre. @Ümit T. @neanderthalensis @Eyunal @Muratsani
Yavruları beslerken sorun olmayacağı anlamına geliyo bu o zamanTüy sorununuz acil değilse ki öyle görünmüyor kuluçkayı bitirmesini bekleyin. Kaç gün kaldı bebeklerin çıkmasına bilmiyorum lakin yarın başlamış olsanız 4 gün peş peşe kullanacak zamana ihtiyacınız var en az.
Dediğim gibi kuluçka süresi ilac kullanımı çok önerilen bir durum değil. Ürün elinizde bulunsun mutlaka. Kuluçka bittiğinde tedavisi daha uygun olur gibi. Bu sürede gözünüzü sorunlu kuştan ayirmamak gerekiyor.Yavruları beslerken sorun olmayacağı anlamına geliyo bu o zaman
Sipariş verdim internetten ama ne zaman elime ulaşır hiç bilmiyorum
Aynı ay içinde 2 kez yumurtlama sürecine girdi ilk dönemden uzun süre sonra diğeri başladı belki bu da ona stres yapmış olabilir ama bu kadar tüy dökmesi başka bi hastalığa işaretmiş gibi düşündüm çünkü hiç tüylerini yolduğunu görmedimDediğim gibi kuluçka süresi ilac kullanımı çok önerilen bir durum değil. Ürün elinizde bulunsun mutlaka. Kuluçka bittiğinde tedavisi daha uygun olur gibi. Bu sürede gözünüzü sorunlu kuştan ayirmamak gerekiyor.
Yavrular yakinda çıkacağı için güçlü bir bağışıklığa sahip bir annenin beslemesi daha uygun olabir. Sürecin tamamlanmasini bekleyiniz. Hem ilk başlarda dediğim gibi kuluçka süresinde kuşlar yuva malzemesi için ya da kuluçka gerginliğinden tüy yolabilir
Hangi ürünleri aldınız?Aynı ay içinde 2 kez yumurtlama sürecine girdi ilk dönemden uzun süre sonra diğeri başladı belki bu da ona stres yapmış olabilir ama bu kadar tüy dökmesi başka bi hastalığa işaretmiş gibi düşündüm çünkü hiç tüylerini yolduğunu görmedim
Onun dışında dışkısı da pek iyi değil gibi geldi bana ama tabii siz daha iyi bilirsiniz
Sadece en iyisini yapmaya çalışıyorum bu site üzerinden önerilen multivitamin ,probiyotik vs de aldım onları kullanmam etkili olur umarım
Versele laga ürünleriyle bu ürünler arasında çok kaldım ama bunları aldım daha sonraHangi ürünleri aldınız?
Gayet iyi ürünler.Versele laga ürünleriyle bu ürünler arasında çok kaldım ama bunları aldım daha sonra
Nasıl kullanılır bunlar haftada bir miGayet iyi ürünler.