minikmichael
Forum Sakini
Kuşun tüyleri için ne yapabilirim dış parazit gibi bişey olabilir miDediğim gibi kuluçka süresi ilac kullanımı çok önerilen bir durum değil. Ürün elinizde bulunsun mutlaka. Kuluçka bittiğinde tedavisi daha uygun olur gibi. Bu sürede gözünüzü sorunlu kuştan ayirmamak gerekiyor.
Yavrular yakinda çıkacağı için güçlü bir bağışıklığa sahip bir annenin beslemesi daha uygun olabir. Sürecin tamamlanmasini bekleyiniz. Hem ilk başlarda dediğim gibi kuluçka süresinde kuşlar yuva malzemesi için ya da kuluçka gerginliğinden tüy yolabilir
Hocam bir sorum olacak şimdi benim kuşa bir dış parazit ürünü kullanmak istiyorum enseden ama ağır gelir diye korkuyorum.Belirti var mı dersen pek yok ama sanki olması gerekenden daha fazla kaşınıyor gibi.Vilmectin nasıl olur? Daha hafifi var mı yada sudan uygulanan?dış parazit durumu olsa bile enseye 1 damla damlatmak gerekiyor vilmectin türevi bir ürünü. Oda 4-5 ayda 1 kez tekrarlanıyor. Dış parazit kaynaklı olduğunu sanmıyorum durumun.
ağır gelmez merak etmeyin.en fazla 3 gün kaşınır.orasıda biraz kızarır.ama vilmectin sığır ilacı.onun yerine bitason kullanın derimHocam bir sorum olacak şimdi benim kuşa bir dış parazit ürünü kullanmak istiyorum enseden ama ağır gelir diye korkuyorum.Belirti var mı dersen pek yok ama sanki olması gerekenden daha fazla kaşınıyor gibi.Vilmectin nasıl olur? Daha hafifi var mı yada sudan uygulanan?
Evet Bitason aklımdan geçti.Panmectine yada Pulmomectine de olabilir diye düşünüyorum.ağır gelmez merak etmeyin.en fazla 3 gün kaşınır.orasıda biraz kızarır.ama vilmectin sığır ilacı.onun yerine bitason kullanın derim
Sadece ishal olma ihtimali var mıdış parazit durumu olsa bile enseye 1 damla damlatmak gerekiyor vilmectin türevi bir ürünü. Oda 4-5 ayda 1 kez tekrarlanıyor. Dış parazit kaynaklı olduğunu sanmıyorum durumun.
öyle kullanılmıyor.önce 1 damla 10 gün sonra 1 damla 6 ay yokDış parazit için biteson kullanıyorum haftada bir damla 4 hafta kullanın 6 ayda bir yapılabilir