batari2521
Forum Sakini
Bu benim kızMerhaba, maşallah ona
Bazı kuşlar ele gelip kafaya konabilir hatta konuşadabilir ancak sevdirme konusuna gelince daha doğrusu vücuduna temas halinde saldırgan tutum izleyebilir. Çoğu kuş bu durumdan hoşlanmıyor. Bunu ne yazık ki kırmak imkansız bir durum4 yıldır başaramadım
![]()
Hemde nasıl sinirleniyorBir de sinirleniyor demi, garip bir ses çıkartıyor dokunursan ısırırım dercesinevik vik desem değil vak vak desem olmuyor, bir şeyler geveliyor
Ay evet aynen bu
Ama yani şimdi Doğanay hocam
Kuşunuz ne diyerek çığlık attı bilmem ama benim kuşum kulaklığa dikkatlice baktı, kuşunuzun feryadı dikkatini çekti.gerçekten o kadar bol tutuyorum ki burda, kaçmak istese kaçar. Ama çığlık çığlığa bağırıyor bu şekilde. Her zaman yapmıyor ama eğer keyfi istemiyorsa biri boğazlıyor sanabilirsiniz![]()
AhahahahahahaKuşunuz ne diyerek çığlık attı bilmem ama benim kuşum kulaklığa dikkatlice baktı, kuşunuzun feryadı dikkatini çekti.Böyle sesleri öğrenmesin en iyisi
Benim bir kuşum var ki sürekli durup dururken böyle çığlık atıyor yavru kuşlarım da ondan öğrenmiş bir saat dilimi var ki hepsi hep bir ağızdan bu şekilde bağırıyorlarKuşunuz ne diyerek çığlık attı bilmem ama benim kuşum kulaklığa dikkatlice baktı, kuşunuzun feryadı dikkatini çekti.Böyle sesleri öğrenmesin en iyisi