Solunum Sıkıntısı & Ayak Tutulması

Kuş Anasıı

Yönetici
Moderatör
Arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var. Şehir dışından yeni geldim. Gitmeden önce tüyleri için sizden yardım istemiştim. Parazit ilacını vs temin ettim. Başlayacaktım fakat 3 gündür durup dururken bu hale geldi. Dün sağ bacağını kullanamamaya başladı. Hemen kafesini ayırdım küçük kafese aldım. Enerjisi iyi ama solunumu ve dışkısı fena halde. Sağ bacağı kullanırken çok zorlanıyor. Acil müdahale ne yapmam gerekiyor? 3 gün önce başladı durum dediğim gibi. Ötmek istiyor sesi çıkmıyor. Videodaki takırtı sesi ondan geliyor. Buna aşırı düşkünüm bi şey olursa dayanamam

Ekli dosyalar

• IMG_7175.jpeg
    IMG_7175.jpeg
    280.6 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
Videoyu çekerken diğer kuşlarım kafes dışındaydı mesela. Bunu uçuruyorum geri giriyor. Dışkı kafes dibinde yok çünkü durumu bu. Her gün başka bir şekle bürünüyor. Dışkının dün ki halini de ekliyorum. İlacı an itibariyle kestim, 15 gün oldu

Ekli dosyalar

• IMG_0245.jpeg
    IMG_0245.jpeg
    495 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_0244.jpeg
    IMG_0244.jpeg
    303 KB · Görüntüleme: 14
evet durumu pek iyi değilmiş. Umarım Klamoks bir miktar durumunu toparlayabilir. Kötü koku var mı dışkısındA?

metabolize edilebilir enerji için iyi ürün olmaları öncelikle önerme sebebim. Ayrı ayrı ürünler yerine aminoasitler, vitaminler yönünden de zengin olması ayrı bir ek katkı kullanımını da azaltmamıza yarayacaktır. Zaten kuşlar tedavi sürecinde dışarıdan çok destek alıyor, bunu bir miktar kısabileceğimiz kısıtlı ürünlerden biri bira marası.
Gündelik enerji kaybını azaltıp beslenmesini ve diğer aktivitelerini olağan düzeye çıkartana kadar işlevsel oluyor oldukça. Ayrıca organ gelişimi ve sağlığı üzerine bir çok deney yapılmış. Bu deneylere göre de bira mayasının düzenli kullanımda iç organların sağlığı ve gelişimi için faydalı bulunmuş.
Hocam bira mayası florayı düzeltme konusunda probiyotikler kadar etkili değildir.. Bira mayasını özellikle önermenizin sebebi nedir ? B vitamini içermesi mi ?

Geri