Solunum

Nursel Doğan

iyikus.com Üyesi
Selamün aleyküm kuşumda vikvikleme ve kuyruk atma var baytril kullandım geçirmedi monodoksda fayda etmedi bundan önce bu sıkıntı yine yaşamıştık baytril iyi gelmişti. Ama şuan yine hastalandı kabarma yoktu bugün kabarık durmaya felan başladı yine aynı şekilde bugün kusacak gibi yapıyor

Selamün aleyküm kuşumda vikvikleme ve kuyruk atma var baytril kullandım geçirmedi monodoksda fayda etmedi bundan önce bu sıkıntı yine yaşamıştık baytril iyi gelmişti. Ama şuan yine hastalandı kabarma yoktu bugün kabarık durmaya felan başladı yine aynı şekilde bugün kusacak gibi yapıyor
Baytril'i yeterli dozda kullandınız mı ? Kaç gün kullandınız ? Baytril'in son kullanma tarihi ile ilgili sıkıntı olabilir mi ? Dışkı remi paylaşır mısınız..

Eğer kullandığınız ileçlara cevap vermediyse. Ense damlası uygulamanız gerek. İvermectin etken maddeli herhangi bir ilaç olabilir. Örneğin vilmectin. Ayrıca Eczaneden trifuculan edinin. Eğer ense damlası işe yaramazsa ondan başlamanız gerekecek.

Eğer kullandığınız ileçlara cevap vermediyse. Ense damlası uygulamanız gerek. İvermectin etken maddeli herhangi bir ilaç olabilir. Örneğin vilmectin. Ayrıca Eczaneden trifuculan edinin. Eğer ense damlası işe yaramazsa ondan başlamanız gerekecek.
Eczane ilaçları fayda veriyor mu emin değilim monodoksdan sonra daha kötü olmaya başladı sanki yanlış da gözlemlemis olabilirim. vilmectin nereden bulabilirim

Normalde yanında dişi kuşta vardi ayırdım ama biraz geç ayırdım sanırsam dişi kuş iyi gözüküyor ama dışkılarında sindirilmemiş yem dışkılıyor bu konuda tekrar gözlemleyip dönerim

Eğer sindirilmemiş yem devam ederse fotograflayıp paylaşın. Ense damlasını her iki kuş için de uygulayın.

Erkek kuşun dışkıları

Trifculan ilacına başladım dediğiniz diğer ilacı alamadım.kusma refleksi yapmaya başladıktan sonra bir kaç kez kustu.kustuktan sonraki geceleri vikvik sesi azaldı şimdi daha az vikvikliyor ve kusma reflekside nadir yapıyor bazen kabarık duruyor kuyruk atması var ve dışkılari kötü durumda yemesi azalmış durumda sürekli uyuma var.

Eğer sindirilmemiş yem devam ederse fotograflayıp paylaşın. Ense damlasını her iki kuş için de uygulayın.

Dişi kuşun dışkıları yine sindirilmemiş yemli dışkılamaya başladı.ama onun dışında bı sıkıntı yok kabarma yok hareketli yemesi yerinde vikvikleme kusma hareketi felan hiçbiri yok

Kumu ayrı bir yemlikte veya kapta vermeniz daha doğru olur. Bu ürünleri ne sıklıkta kullanıyorsunuz en son ne zaman verdiniz ? Florwel'in içerik kısmını net çekip paylaşır mısınız... İçeriğe ulaşamadım nette. Eğer bugün probiyotik vermemişseniz, bu mesajımı görür görmez suluğunu çekin, 3-4 saat sonra probiyotikli su verin

Son düzenleme:
Geri