Solunum

Nursel Doğan

iyikus.com Üyesi
Selamün aleyküm kuşumda vikvikleme ve kuyruk atma var baytril kullandım geçirmedi monodoksda fayda etmedi bundan önce bu sıkıntı yine yaşamıştık baytril iyi gelmişti. Ama şuan yine hastalandı kabarma yoktu bugün kabarık durmaya felan başladı yine aynı şekilde bugün kusacak gibi yapıyor

Aynn yemlerine katarak veriyordum
Yemlerine katınca dibe çöker kuş yemiş olmaz ki. Siz şimdiye kadar probiyotik verdiğinizi sanmışsınız sadece. Bari mamaya katsaydınız. Siz suya katılabilir nitelikte bir probiyotik alın. Mesela Prozim olabilir. Plus modeli de var ama siz düz modelden alın alacaksanız eğer. Bu probiyotik aynı zamanda enzimler de içerdiği için kuşun sindirimini rahatlatacaktır.

Yemlerine katınca dibe çöker kuş yemiş olmaz ki. Siz şimdiye kadar probiyotik verdiğinizi sanmışsınız sadece. Bari mamaya katsaydınız. Siz suya katılabilir nitelikte bir probiyotik alın. Mesela Prozim olabilir. Plus modeli de var ama siz düz modelden alın alacaksanız eğer. Bu probiyotik aynı zamanda enzimler de içerdiği için kuşun sindirimini rahatlatacaktır.
Yumurta maması yaptıkça da katıyordum probiyotikten farkındayım dibe çöktüğünun belki yinede faydası olur diyordum.

videoları ve görselleri yenileyebilirseniz bende bakmak isterim.

Erkek kuşun solunum sıkıntısı var vikvikleme ,kabarma ,kusma reflekside olmaya başlamışti o geçti ama yem yemiyor.yemi kırıyor bırakıyor tekrar geliyor kırdıkları dan az az yiyor . patates,pirinç hasladim onlardan yedi biraz.

Vilmectin aldım .gittiğim veterinerde probiyotik yoktu o yüzden alamadım.vilmetin nasıl kullanmam gerekiyor.basladigim ilacı bırakayım mi ikisi bir mi devam edeyim

Vilmectin aldım .gittiğim veterinerde probiyotik yoktu o yüzden alamadım.vilmetin nasıl kullanmam gerekiyor.basladigim ilacı bırakayım mi ikisi bir mi devam edeyim
Vilmectini ense derisine bir damla damlatarak uygulayacaksınız ? Kullandığınız ilaç hangisi ? Kaç gündür kullanıyorsunuz ?

Kuşun

Videoyu açamadım videoyu görerek yorumlamam lazım kuşları dışkıları normal değil 3 gün entrobac 1 gün gervit ardından 5. gün sade su içtiği gün dışkılarını tekrar görmek daha iyi olabilir.
Entrobac yok gervit var probiyotik olarak florwel var yeme karıştırılarak veriliyor veterinerde de bulamadım probiyotik mecbur sipariş vereceğim

Kuşun

Videoyu açamadım videoyu görerek yorumlamam lazım kuşları dışkıları normal değil 3 gün entrobac 1 gün gervit ardından 5. gün sade su içtiği gün dışkılarını tekrar görmek daha iyi olabilir.

Bazen bakıyorum bu sesi çıkarmıyor toparlıyor diyorum bazen geri artış gösteriyor aynı şekilde kusma reflekside bı hiç yapmıyor bı bakıyorum sürekli yapıyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ama bugün dışkıları daha iyidi bakalım inşallah iyilesir

Geri