Yawru bakanlarda nasil olmali birde bunun icin yarfim ederseniz ben asil mamayi gunde bir kezmi vermem gerek aksam uzerinden sabaha kadar bosmu kalsin oju cozemedim yardimci olirsaniz sevinirimSultan Papağanı Beslenme Programı
Altta paylaştığım tabloda Sultan Papağanlarının sevdiği, ilgi gösterdiği yem, sebze ve meyvelere yer verdim. Bu program sultanlar için idealdir.
Ekli dosyayı görüntüle 420
Benim asil sorum yawru balarken mama yapiyoruz ya yumurta mamasi tarzi hazir mamada kullaniyom sabahtan aksama kadar veriyorum bitiyo saat 5 6 gb ondan sonra mama koymama gerek varmi tesekkur ederim cvpladiginiz icinYawru bakanlarda nasil olmali birde bunun icin yarfim ederseniz ben asil mamayi gunde bir kezmi vermem gerek aksam uzerinden sabaha kadar bosmu kalsin oju cozemedim yardimci olirsaniz sevinirim
Bu tablodan muhabbet kuşları için olanı da var mı?Sultan Papağanı Beslenme Programı
Altta paylaştığım tabloda Sultan Papağanlarının sevdiği, ilgi gösterdiği yem, sebze ve meyvelere yer verdim. Bu program sultanlar için idealdir.
örnek bir program. Elinizde ki ürünlere göre hazırlayabilirsiniz. Şuan yok ancak ilerleyen günlerde hazırlayabilirim.Bu tablodan muhabbet kuşları için olanı da var mı?
Çok güzel olurörnek bir program. Elinizde ki ürünlere göre hazırlayabilirsiniz. Şuan yok ancak ilerleyen günlerde hazırlayabilirim.
Sultan Papağanı Beslenme Programı
Altta paylaştığım tabloda Sultan Papağanlarının sevdiği, ilgi gösterdiği yem, sebze ve meyvelere yer verdim. Bu program sultanl
Takviye olarak vs probiotik multivitamin beslenmesi programıniz varmı onu nasıl yapiyorsunu aylık haftalıkSultan Papağanı Beslenme Programı