Şuan kaç aylık? Forpus maması dediğinizin içeriği nedir.Kuşumu iki aylık diye sahiplendim şuanda cinsiyeti belli olur mu ve ne kadar süre sonra normal yem yemeye başlar bir de forpus papağanım var onu da salıyorum onun mamasını yiyor sıkıntı olur mu
İki aylık diye verdiler forpus maması dediğim sultan papağanım tam yem yemeğe başlamadığı için mama veriyorum pet shop dan aldım sarı bir mama verdiler onu yiyor sıkıntı olur mu diye düşündümŞuan kaç aylık? Forpus maması dediğinizin içeriği nedir.
Başa dönüyor yüklenmiyorHızlıresim.com dan paylaşın
Anladığım kadarıyla yeni aldınız ve hâlâ 2 aylık civarı. O zaman ötüşten veya desenden cinsiyet ayrımı yapılamaz. Aldığınız yere annesinin mutasyonunu sorup yazabilirseniz oradan bir ihtimal cinsiyet belli olabilir. Eğer olmuyorsa birkaç ay geçmesini bekleyin, büyüdükçe belli olur cinsiyeti.Ş
İki aylık diye verdiler forpus maması dediğim sultan papağanım tam yem yemeğe başlamadığı için mama veriyorum pet shop dan aldım sarı bir mama verdiler onu yiyor sıkıntı olur mu diye düşündüm
Mamanın markası yoktu şeffaf poşet içinde yumurta maması diye geçiyor sanırım aldığım kuşun babası bembeyazdı annesi sarılıydıAnladığım kadarıyla yeni aldınız ve hâlâ 2 aylık civarı. O zaman ötüşten veya desenden cinsiyet ayrımı yapılamaz. Aldığınız yere annesinin mutasyonunu sorup yazabilirseniz oradan bir ihtimal cinsiyet belli olabilir. Eğer olmuyorsa birkaç ay geçmesini bekleyin, büyüdükçe belli olur cinsiyeti.
2 aylık kuşun yem yiyebiliyor olması gerekir. Şuanda yem harici çeşitli sebzeler de verin, yemesi kolay olur ve alışır. Mamayı yemesi sıkıntı olmaz ama yine de gotoğraf ekleyebildiğinizde aldığınız mamayı da paylaşır mısınız.
Çok teşekkür ederimHenüz net bir şey söylemek mümkün değil ama erkek görünümlü bir kuş olduğunu söyleyebilirim.
Cinsiyet geçişli bir mutasyon lutino (sizin kuşun mutasyonu bu). Eğer annesi lutino olmasaydı cinsiyet yorumu yapılabilirdi ama şuanda yalnızca büyüdükçe ötüşünden veya kanat altı deseninde cinsiyet yorumu yapılabilir.Mamanın markası yoktu şeffaf poşet içinde yumurta maması diye geçiyor sanırım aldığım kuşun babası bembeyazdı annesi sarılıydı
Çok teşekkür ederim kız erkek fark etmez biz onu çok sevdik ama insan istemsizce merak ediyorCinsiyet geçişli bir mutasyon lutino (sizin kuşun mutasyonu bu). Eğer annesi lutino olmasaydı cinsiyet yorumu yapılabilirdi ama şuanda yalnızca büyüdükçe ötüşünden veya kanat altı deseninde cinsiyet yorumu yapılabilir.