Melike Gül
Forum Sakini
Herkese merhabalar. Kusura bakmayın yine rahatsız ediyorum ama sultan papağanım dışkısını yiyor ? Sitedeki nerdeyse her dışkı yeme konusunu okudum çoğunda K vitamini eksikliğinde bu sorun ortaya çıkıyor yazılmış ama dışkısı da değişik gibi.Yeşil yada sarı leke bırakıyor. Bazı yerlerde sultan papağanlarının dışkıları hafif lekeli olabilir yazıyor bazı yerlerde sağlıklı bir dışkı hiç leke bırakmaz yazıyor. Buda aklımı çok karıştırdı
Bu ilk sultan papağanım bize geldiğinde 1.5-2 yaşındaydı ve birlikte 1 yıl geçirdik bu sorunu da 1 aydır var. Engellemeye çalışıyorum ama beni dinlemiyor.Hatta dışkısının resmini çekebilmem bile bir mucize oldu resmen ? gün içinde hiç yakalayamadım çünkü yaptığı anda yiyor ama bir gün önce daha yeni sabah olurken sabaha kadar yaptığı dışkıların fotoğrafını çekebildim.Birde az kalsın söylemeyi unutuyordum omzumda durduğunda genelde tıh tıh diye seste duyuyorum
bide boğazının altını severken çok hafif ara sıra oranın şişip geri indiğini hissediyorum.
Birde bir konuda bira mayasının da dışkı yemeyi engelleyebileceği yazıyordu O yüzden röhfined pavifac almayı düşünüyorum. Etkisi olurmu sizce.
Bu çarşamba günü yaptığı dışkılar;

Bunlarda dün yaptıkları;

Burda da onu suç üstü yakalamıştım oda kızacağımı bildiği için direk yemliğinin önüne gidip ne dışkısı ben yem yiyorum imajı vermeye çalışmıştı ve sonuç bu?
fotoğraflarda da hep dökülmüş tüyler çıkmış aslında tüy dökümünde deil French molt olduğu için tüyleri çok zayıf çıkıyor ve maalesef geri dökülüyor ?

Birde bir konuda bira mayasının da dışkı yemeyi engelleyebileceği yazıyordu O yüzden röhfined pavifac almayı düşünüyorum. Etkisi olurmu sizce.
Bu çarşamba günü yaptığı dışkılar;

Bunlarda dün yaptıkları;

Burda da onu suç üstü yakalamıştım oda kızacağımı bildiği için direk yemliğinin önüne gidip ne dışkısı ben yem yiyorum imajı vermeye çalışmıştı ve sonuç bu?

Son düzenleme: