Merhaba. Tetrasiklin 4 5 gün verdikten sonra çok şükür ishal düzeldi. Size de teşekkürler. Zaten zayıf kuştu, antibiotiklerden sonra daha da zayıfladı. Ona çabuk kilo aldırmak için neler yapa bilirim? Eczanelerde bula bileceğim takviyeler söylerseniz daha güzel olur. Azerbaycan da kuş için bir şey bulmak zor multivitamin falan var sadeceYani genel anlamda toparlıyor gibi duruyor. İlacı kesmeyiniz
Peki nasıl kullanmalıyım? Diğer kuşlardan ayırmalı mıyım? Şurubu diğer kuşlar da kullana bilir mi?Oldukça ölümcül bir dışkı. Her şeye hazırlıklı olmalısınız. Gecikmeden arkadaşımızın önerdiği etken maddeli ilacı temin ediniz.
Diğer kuşlarda kullanılabilir ama daha kısa süreli. 3 günü geçmemesi onlar için iyi olacaktır.
Bu dışkıyı yapan kuşunuz içinse duruma göre 5-7 gün arası kullanılabilir. Diğer kuşlardan ayrılması ve eski durduğu kafesin dezenfekte edilmesi gerekiyor
Bactrim şuruphangi ürünü aldığınızı öğrenebilir miyim? Likit ürünse ağızdan birer damla sabah akşam uygulanması yeterli olur. Bu şekilde veremiyorum derseniz de 100 ml suluğa 6-8 damla civarı ekleyebilirsiniz.
Bactrim şurup aldım. Peki nasıl kullanmalıyım?herhangi bir veteriner kliniginden sulfadimidin sodyum etken maddeli herhangi bir antibiyotik isteyiniz
eczaneden bactrim şurup da alınabilir ancak recete isterler
dışkı düzelse bile risk almayip mutlaka ilac kullanmanızı öneririm
Tamam. Teşekkürlertam dolu orta boy suluğa 8 damla
ilaçlı suyu hergun tazeleyip 3 gün sonra durumu yazınız
Merhaba. İlacı uyguluyorum. Çok teşekkürler. Ama ben kafesi ayırdıktan sonra, kuşum kafes içinde başı aşağı doğru duruyor, dik durmuyor. Bu bir problem mi?tam dolu orta boy suluğa 8 damla
ilaçlı suyu hergun tazeleyip 3 gün sonra durumu yazınız
Video veya görsel ekler misiniz?Merhaba. İlacı uyguluyorum. Çok teşekkürler. Ama ben kafesi ayırdıktan sonra, kuşum kafes içinde başı aşağı doğru duruyor, dik durmuyor. Bu bir problem mi?
Biliyorum, bu kafes küçük. Bu yedek kafes. Dışarı çıkarınca, elimde dik duruyor bazen kafeste de dik duruyor, ama gece böyle uyuyor. Kafesini ayırmadan önce böyle yapmıyorduFotoğrafVideo veya görsel ekler misiniz?
Merhaba. Bactrim şurupu 5 gündür deniyordum, ama hiçbir değişiklik olmadı. O yüzden isadur vermeye başladım şimdi. Bactrimi aniden durdurup hemen isadur vermem sıkıntı olur mu?4 gün (4×24 saat) sonunda dışkıda düzelme başlamazsa,
enrofloksasin ve metronidazole etken maddeli antibiyotikleri aynı anda kullanmak gerekebilir.
Merhaba. Bactrim sonra da isadur kullandım ama. Hala iyileşme yok4 gün (4×24 saat) sonunda dışkıda düzelme başlamazsa,
enrofloksasin ve metronidazole etken maddeli antibiyotikleri aynı anda kullanmak gerekebilir.
4 gün (4×24 saat) sonunda dışkıda düzelme başlamazsa,