Sultan papağanı dışkısı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cavid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cavid

iyikus.com Üyesi
Merhaba. Sultan papağanımın dışkısı birkaç gündür bu halde. Bir problemi mi var? Ne yapmalıyım?Fotoğraf

Çözüm
Yani genel anlamda toparlıyor gibi duruyor. İlacı kesmeyiniz
Merhaba. Tetrasiklin 4 5 gün verdikten sonra çok şükür ishal düzeldi. Size de teşekkürler. Zaten zayıf kuştu, antibiotiklerden sonra daha da zayıfladı. Ona çabuk kilo aldırmak için neler yapa bilirim? Eczanelerde bula bileceğim takviyeler söylerseniz daha güzel olur. Azerbaycan da kuş için bir şey bulmak zor multivitamin falan var sadece
ben olsam bunu uygularim. ilaveten eczaneden triflucan şurup ya da mikostatin şurup da
Merhaba. 2 gündür bactrim ve metronidazollu ilacı birlikte kullanıyorum. Çok şükür gelişme var. Daha kaç gün tedaviyi devam ettirmeliyim? Bide kuşumun tüyleri az ve dağınık. B vitamini denemiştim ama gelişme olmamıştı. Ne yapa bilirim?

İlaçların iyi gitmesi sevindirici. 5 güne şimdilik devam edin.
Tüy kalitesi için iyi bir b kompleks vitamin + aminositler gerekiyor. Banyo yapması da sağlanırsa tez zamanda daha parlak, güzel tüyleri olacaktır.

İlaçların iyi gitmesi sevindirici. 5 güne şimdilik devam edin.
Tüy kalitesi için iyi bir b kompleks vitamin + aminositler gerekiyor. Banyo yapması da sağlanırsa tez zamanda daha parlak, güzel tüyleri olacaktır.
Banyo hakkında kapsamlı yazınız varsa, linkini koya bilir misiniz, lütfen. İnternette kapsamlı video yok. Hem korkuyorum hastalana bilir diye.

Banyo hakkında kapsamlı yazınız varsa, linkini koya bilir misiniz, lütfen. İnternette kapsamlı video yok. Hem korkuyorum hastalana bilir diye.
eski tarihli bir konum var ama güncellenmesi gerekebilir. Genel anlamda yeterli bilgiyi içeriyor

eski tarihli bir konum var ama güncellenmesi gerekebilir. Genel anlamda yeterli bilgiyi içeriyor
Merhaba. Nerdeyse 4 gündür metronidazolla bactrimi birlikte kullanıyorum. Toplam 15 gün oluyor tedaviye başlayalı. Yarı zaman sulu dışkı oluyor, yarı zaman Böyle. Sizce düzeliyormu? Bide tedavinin bu kadar uzun sürmesi normalmi?

Megabakteri olabilir ama gözle ya da davranışlarıyla anlamak başlangıç aşamasında imkansiz olur. 1 hafta dinlendiriniz. Bu bir haftanin farklı günlerinde 2 kez probiyotik, 1 gün multivitamin ve bir günde d/kalsiyum desteği sağlayınız

Yani genel anlamda toparlıyor gibi duruyor. İlacı kesmeyiniz
Merhaba. Tetrasiklin 4 5 gün verdikten sonra çok şükür ishal düzeldi. Size de teşekkürler. Zaten zayıf kuştu, antibiotiklerden sonra daha da zayıfladı. Ona çabuk kilo aldırmak için neler yapa bilirim? Eczanelerde bula bileceğim takviyeler söylerseniz daha güzel olur. Azerbaycan da kuş için bir şey bulmak zor multivitamin falan var sadece

Son düzenleme:
Çözüm
supradin all day gibi multivitamin takviyeleri alınabilir. Bebekler için üretilen probiyotikler incelenebilir. D vitamin ve kalsiyum şurupları olabilir.

Geri