Merhaba. Tetrasiklin 4 5 gün verdikten sonra çok şükür ishal düzeldi. Size de teşekkürler. Zaten zayıf kuştu, antibiotiklerden sonra daha da zayıfladı. Ona çabuk kilo aldırmak için neler yapa bilirim? Eczanelerde bula bileceğim takviyeler söylerseniz daha güzel olur. Azerbaycan da kuş için bir şey bulmak zor multivitamin falan var sadeceYani genel anlamda toparlıyor gibi duruyor. İlacı kesmeyiniz
Merhaba. 2 gündür bactrim ve metronidazollu ilacı birlikte kullanıyorum. Çok şükür gelişme var. Daha kaç gün tedaviyi devam ettirmeliyim? Bide kuşumun tüyleri az ve dağınık. B vitamini denemiştim ama gelişme olmamıştı. Ne yapa bilirim?ben olsam bunu uygularim. ilaveten eczaneden triflucan şurup ya da mikostatin şurup da
Banyo hakkında kapsamlı yazınız varsa, linkini koya bilir misiniz, lütfen. İnternette kapsamlı video yok. Hem korkuyorum hastalana bilir diye.İlaçların iyi gitmesi sevindirici. 5 güne şimdilik devam edin.
Tüy kalitesi için iyi bir b kompleks vitamin + aminositler gerekiyor. Banyo yapması da sağlanırsa tez zamanda daha parlak, güzel tüyleri olacaktır.
Bactrim beş gün kullanmıştım ilk. Sonuç alamayınca isadur aldım ondan da sonuç alamayınca metronidazola geçtim bactrimle beraber kullandımbactrim zaten uzun süre kullanmıstınız ama?
eski tarihli bir konum var ama güncellenmesi gerekebilir. Genel anlamda yeterli bilgiyi içeriyorBanyo hakkında kapsamlı yazınız varsa, linkini koya bilir misiniz, lütfen. İnternette kapsamlı video yok. Hem korkuyorum hastalana bilir diye.
Merhaba. Nerdeyse 4 gündür metronidazolla bactrimi birlikte kullanıyorum. Toplam 15 gün oluyor tedaviye başlayalı. Yarı zaman sulu dışkı oluyor, yarı zaman Böyle. Sizce düzeliyormu? Bide tedavinin bu kadar uzun sürmesi normalmi?eski tarihli bir konum var ama güncellenmesi gerekebilir. Genel anlamda yeterli bilgiyi içeriyor
Muhabbet Kuşları - Muhabbet Kuşlarında Banyo
Muhabbet Kuşlarında Banyo Bir muhabbet kuşu ne kadar sıklıkta banyo yapmalıdır. Bu soruyu mutlaka her kuş bakıcısı kendisine sormuştur. Fakat bunun için ideal bir cevap bulunabilmiş değil. Önemli bir nokta da her kuşun gerçekten banyoya ihtiyaç duyduğu ve banyo yapmanın onun sağlığı için önemli...iyikus.com
Bir süre ne kadar? Peki sonra ne yapmalıyım?Maalesef düzelmiyor. İlacı kesmelisiniz hocam. Bir süre takviyelerle bagisikligini toplayiniz.
Megabacter olmaz dimi? Çünkü yemek yiyor, su içiyor, aktif, biraz zayıf olsa da doğuştan böyleMaalesef düzelmiyor. İlacı kesmelisiniz hocam. Bir süre takviyelerle bagisikligini toplayiniz.
Nasıl anlaya bilirim tam olarak?Megabakteri olabilir ama gözle ya da davranışlarıyla anlamak başlangıç aşamasında imkansiz olur. 1 hafta dinlendiriniz. Bu bir haftanin farklı günlerinde 2 kez probiyotik, 1 gün multivitamin ve bir günde d/kalsiyum desteği sağlayınız
Sadece veteriner kontrolü ve tahlillerleNasıl anlaya bilirim tam olarak?
Merhaba. Multivitamin falan veriyorum. Bide tetrasklin veriyorum 2 gündür ve kakası bu halde Fotoğraf. En son attığımdan daha iyi ve etrafında sıvı burakmamış. Sizce ne durumda?Sadece veteriner kontrolü ve tahlillerle
Merhaba. Tetrasiklin 4 5 gün verdikten sonra çok şükür ishal düzeldi. Size de teşekkürler. Zaten zayıf kuştu, antibiotiklerden sonra daha da zayıfladı. Ona çabuk kilo aldırmak için neler yapa bilirim? Eczanelerde bula bileceğim takviyeler söylerseniz daha güzel olur. Azerbaycan da kuş için bir şey bulmak zor multivitamin falan var sadeceYani genel anlamda toparlıyor gibi duruyor. İlacı kesmeyiniz
Muzla falan ilave ağızdan besleme yapa bilirmiyim? (kendisi yem yiyor). Sizde varsa, tarif verebilir misiniz?supradin all day gibi multivitamin takviyeleri alınabilir. Bebekler için üretilen probiyotikler incelenebilir. D vitamin ve kalsiyum şurupları olabilir.