Birkaç ay önce sultan papağanımız kendini yolmaya başladı, bunu yaparken çığlık atıyor ve bazen kendini kanatıyordu. Parazitten şüphelendik, kontrole götürdüğümüzde parazit olmadığı ve stresten kendini yolduğu söylendi. Kafesindeki malzemeleri değiştirdik, ağaç dalı ve yeni oyuncaklar aldık, yeminin türünü vs değiştirdik. Ancak durum değişmedi. Hala kanatlarının altını yoluyor, geçen baktım ayağındaki tüyleri de yolmaya başlamış. Derisinde parazit göremedim, ama siyah bir nokta var ne olduğunu anlamadım. Tedirginiz, canı yandıkça üzülüyoruz. Aşağıya fotoğraflarını ekliyorum. İştahında ya da ötüşünde sorun yok, keyfi yerinde, tüylerinin renkleri de gayet canlı.
Birkaç gün önce de gagasının kenarlarını sürtmeye başladı etrafa, yeni tüy mü çıkıyor mantar mı anlamadım. Onun fotoğrafını da ekliyorum. Teşekkürler. (5 fotoğraf var bazılarını önizlemedi site, üstüne tıklarsanız açılıyor)
Birkaç gün önce de gagasının kenarlarını sürtmeye başladı etrafa, yeni tüy mü çıkıyor mantar mı anlamadım. Onun fotoğrafını da ekliyorum. Teşekkürler. (5 fotoğraf var bazılarını önizlemedi site, üstüne tıklarsanız açılıyor)
Moderatörün son düzenlenenleri: