Hosmanoglu
iyikus.com Üyesi
Çok önemli değil. Ayrı odalarda çok gürültü yaparlar.Ayrı kafesler aynı odada mı bulunacak peki ?
Çok önemli değil. Ayrı odalarda çok gürültü yaparlar.Ayrı kafesler aynı odada mı bulunacak peki ?
Teşekkürler, öyle deneyelim bir de.Çok önemli değil. Ayrı odalarda çok gürültü yaparlar.
Oldukça normalDişinin erkeği üzerinden atması ve istememesi normal mi ?
Teşekkür ediyorum,Merhaba, kuşlarınızın evcillik seviyesini bilemiyorum ancak bir miktar ilginizi azaltırsanız daha uygun olacaktır. Yumurtlama evresinde kalsiyum ve D vit içeriği olan ürünleri ihmal etmeyiniz. Yumurta tamamlandıktan sonra kızıştırıcı etki yapabilecek ürünler azaltılması gerekir. Bebekler çıkmaya başladığında ise her gün ya da beslenme düzeninize göre probiyotik ve b kompleks vitamin içeren mama sunulmalıdır.
Tamamdır teşekkür ediyorum.Kuluçka halen başlamadıysa sorun olmaz ancak ufak havalandırma delikleri uygun olacaktır. İçeriyi doğrudan gösteren delikler olmamalı. En fazla 10-25 krş kadar bir delik olabilir.
Bu arada yumurtamız gelmişMama yapmaya başlayabilirsiniz. Haftada 2 kez verilebilir.
TeşekkürlerGözünüz aydın.