Yani en büyük yumurta da artık görünmesi gerekir kırmızımsı gölge şeklinde damarların yanında yumurtanın 4/1 ini veya yarısını kaplıyacak şekilde.Baktım yumurtaların hepsinde kırmızı damarlanma var fasulye tanesi şeklini almışlar bende aldım bir tasın içine pamuk koydum bir kaçtane üzerini nemlendirdim pamuğun örttüm üzerini doğalgaz petrklerinin üzerine koydum bakalım hayırlısı
Gayet güzel olmuş umarım istediğiniz sonuçları alırsınız.Bundan sonrası Allahım takdirine kalmış.dişiniz de çok güzelmiş aynı benim çiftimde ki dişi ye benziyor Allah uzun ömür versin.Resimleri attım sana şimdi dişi halenda dışarıda bende peteğin üzerine aliminyum bir tasın içine koydum yumurtaları çünkü hepsinde damarlanma ve fasülye tanesi kadar şekil almışlar kırmızı damarlanma var belirgin şekilde
Fakat kırmızı damarlanma iyi ye işaret çünkü bozulan yumurtalarda sıvı siyah gölge şeklinde görünür.Yani en büyük yumurta da artık görünmesi gerekir kırmızımsı gölge şeklinde damarların yanında yumurtanın 4/1 ini veya yarısını kaplıyacak şekilde.
Amin inşallah çok teşekkür ederim sizin dişi kuşunuzada Allah uzun ömürler versinGayet güzel olmuş umarım istediğiniz sonuçları alırsınız.Bundan sonrası Allahım takdirine kalmış.dişiniz de çok güzelmiş aynı benim çiftimde ki dişi ye benziyor Allah uzun ömür versin.
Bir yumurta için 37 37,5 civarı ısı gerekli eğer pamuklar işini görür ısı kaybı yaşanmaz ise yeterli olur.Belki 1 derece daha yükseltebilirsiniz.Anladım Enes kardeşim çok teşekkür ederim verdiğin değerli bilgiler için umarım 4 de çıkar olmadı iki tanesinede razıyım.son olarak sana şunu diyeceğim doğalgazı 37 ayarladım yeterli olurmu petek ısısı kaç olmalı
Rica ederim ne demek umarım yavrular çıkar.Anladım Enes kardeşim çok teşekkür ederim verdiğin değerli bilgiler için umarım 4 de çıkar olmadı iki tanesinede razıyım.son olarak sana şunu diyeceğim doğalgazı 37 ayarladım yeterli olurmu petek ısısı kaç olmalı
Bir video eklerseniz arkadaşlar daha kolay yardımcı olurlar.
Çok teşekkür ederim yardımınız için diyete giriyoruz....Merhaba, bu durum beslenme düzensizlikleriyle alakalı bir durum. Toe Tapping olarak geçiyor
Kuşum sürekli ayağını oynatıyor yerinde durmuyor
Merhaba arkadaşlar cennet papağanım son bir aydır gece gündür sürekli ayaklarını kıpırdatıyor kaşıyor. bir ara 2 ayağı da kanamıştı terramycin krem sürdüm, daha sonra mantar şüphesi ile avipom sürdüm ve en son da sarı kantaron yağı sürüyordum fakat çok bir iyileşme olmadı. bir biyologtan aldığım...iyikus.com
Merhaba konuyu merak ettim.Yavru çıktı mı yumurtalardan?Amin inşallah çok teşekkür ederim sizin dişi kuşunuzada Allah uzun ömürler versin
iyi aksamlar sonuç ne oldu acaba merak ettim okurkenBaktım yumurtaların hepsinde kırmızı damarlanma var fasulye tanesi şeklini almışlar bende aldım bir tasın içine pamuk koydum bir kaçtane üzerini nemlendirdim pamuğun örttüm üzerini doğalgaz petrklerinin üzerine koydum bakalım hayırlısı