ozlemdmrcı
iyikus.com Üyesi
Sultan papağanım böyle sesler çıkarıyor 6 aylık erkek mi dişi mi sizce? Alttaki bağlantılarda videoları mevcut bilgilendirir misiniz beni ?
Teşekkür ederim yorumunuz için . Bende erkektir diye düşünüyordum çünkü ben böyle çok öten dişi görmedim .Merhaba
8 Yıldır Sultan üretiyorum.
1 - Normal grey erkeklerdeki gibi yüzde sarı maske oluşmaya başlamış.
2 - Kuyruktaki ve diğer tüylerdeki çizgili tüylerin yerine çıkanlar tek renk siyah olarak çıkıyor.
3 - Melodileri klasik erkek sultan alıştırmaları
4 - Melodiler sırasındaki kasıntılı erkek yürüyüşü
Sonuç olarak kuşunuz %100 Erkek.
1 yaşına gelince, İlk Tüylerini değiştirdikten sonra tipi aşağıdaki gibi olacak. Erkek greyler ilk yavruluk tüylerinde dişi gibi görünür ilk tüy değişiminden sonra çizgili tüyleri çizgisiz siyah olarak aşağıdaki gibi olur.Teşekkür ederim yorumunuz için . Bende erkektir diye düşünüyordum çünkü ben böyle çok öten dişi görmedim .
Benim kuşum da 6 aylık şu anda bakalım gözlemleyeceğim tüy değişimini.1 yaşına gelince, İlk Tüylerini değiştirdikten sonra tipi aşağıdaki gibi olacak. Erkek greyler ilk yavruluk tüylerinde dişi gibi görünür ilk tüy değişiminden sonra çizgili tüyleri çizgisiz siyah olarak aşağıdaki gibi olur.
Eş isteyen bir dişiYaaa öyle mi . Ben erkek sanıyordum . Sabah akşam durmadan ötüyor böyle . Bugün çektim bunu .
Tüyleri iyice sararmaya başladı. Az önce çektim bu fotoğrafları .1 yaşına gelince, İlk Tüylerini değiştirdikten sonra tipi aşağıdaki gibi olacak. Erkek greyler ilk yavruluk tüylerinde dişi gibi görünür ilk tüy değişiminden sonra çizgili tüyleri çizgisiz siyah olarak aşağıdaki gibi olur.