dosya atamıyorum kabul etmiyor nasıl atacağımdışkısı bu şekilde yem yiyor oyun oynuyor kafesinde
Hızlı resim üzerinden görsel ekleyebilirsinizdosya atamıyorum kabul etmiyor nasıl atacağım
dışkısı ve kendisi
Dışkı resmi ve kuşun kısa bir videosunu ekleyin kontrol edelim.. Yemini yiyormu?
evet tüy dökümünde kuş kumu kullanmiyorum sebze yiyorTüy döküyor mu ? Mevsimsel geçiş te olabilir dışkısı biraz sulu gibi geldi vitamin sebze kuş kumu kullanıyor musunuz
bugün peçete koyar fotograf atarım çok tesekkurlerDışkılardan tam emin olamadım. Kafese beyaz peçete serin kuş 3-4 dışkı yapınca peçeteyi alıp yakından ve net resim çekermisin. Tekrar bakmak istiyorum. Elinizde vitamin varsa şimdilik suyuna vitamin ekleyin.
Mutlaka kuş kumu kullanmalısınız kuşların siniriminde çok etkisi yem kadar önemli! Tüy dökümünden kaynaklı da olabilir dışkı fotoğrafı yükler misiniz?evet tüy dökümünde kuş kumu kullanmiyorum sebze yiyor
şuanki dışkısı sıvı gözüküyor
veterinerlerde bulabilir miyimDışkılarda ciddi bir problem görmüyorum. Tüy dönemi kaynaklı bir halsizliği olabilir. Size yinede belli başlı bir kaç ilaç ismi söyliyeceğim eğer alırsanız elinizin altında bulunsun. En azından bir sorun olursa hemen müdahale edebiliriz.. Alttaki linte yazıyor ilaçlar..
En az bir tane iç parazit ilacı;
Koksidiyoz için aşağıdakilerden en az bir tanesi;
Bakteriyel enfeksiyonlar için bir adet enrofloksasin içeren ilaç;
Solunum yolu enfeksiyonları için en az bir tane doksisiklin etken maddeli ilaç;
Mantar hastalıkları içinde bir adet mantar ilacı;
Arkadaşlar acil durumlar için her zaman bir ecza dolabınızın olmasını tavsiye ediyoruz. Zira ne yazıkki forumda birçok kişinin kuşları hastalandığında en basitinden bir enro antibiyotik yada bir sulphamezathine kullansa kuşları...
- Umit.
- Cevaplar: 27
- Forum: Kuş Hastalıkları ve Tedavi Yöntemleri