Kafesinden çıkarıyorum ama sadece yürüyüp kanat çırpıyor hiç uçmadı . Vitaminle probiyotik de kullanıyorumKuşu salıp uçuruyormusunuz? Mama, vitamin, probiyotik gibi takviyeler yapıyormusunuz?
Kafesinden çıkarıyorum ama sadece yürüyüp kanat çırpıyor hiç uçmadı . Vitaminle probiyotik de kullanıyorum
Dal darı aldım korktu hiç rağbet göstermedi oyuncak salıncak top filan aldım kafesine koyduktan sonra daha bi durgunlaştı acaba oyuncaklardan mı korktuBana strese girmiş gibi geldi. Kuşla daha fazla ilgilenin. İyi yıkanmış kıvırcık, nane, roka, taze kekik vb. gibi yeşilliklerden verin. Sevdiği sebze meyveleri keşfedip onları verin ara sıra. Bunun dışında kuş cereyanda kalmış üşütmüş olabilir..
Yarın hemen gidip alayımBiraz kanatları bozuk gibi bu nedenle uçmuyor olabilir. Dışkılar fena değil lakin minik bir ilaç kürü gerekebilir. Eczaneden sitraks ve triflucan-mikostatin-flagy üçlüsünden herhangi birini edinin.
Dal darı aldım korktu hiç rağbet göstermedi oyuncak salıncak top filan aldım kafesine koyduktan sonra daha bi durgunlaştı acaba oyuncaklardan mı korktu
Aynen yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum ama biraz zor olacak sanırımEvet bazı kuşlar daha ürkek oluyor bu tarz şeylerden korkabiliyor..