Merhaba, sultan papağanım sürekli kaşınıyordu. Bunu normal olarak karşılıyordum çünkü sultanların tüylerini düzeltmek ve temizlemek için yaptığını okumuştum. Son 1 1,5 haftadır kendini kanatmaya başladı. İlk olarak kuyruğunun üst bölgesini kanatmıştı. Sabah kafese bir baktık ki kafes kan içinde. Epey kan kaybetmişti.
Bu duruma ne sebep olur bilmiyorum. Parazit için dün ensesinden 3 damla ilaç damlattık. Şu anda çok yorgun ve kendini yine kanattı. Bu kez kanat altını kanattı. Önce minnacık bir bölgeydi şu an çok büyük bir kan huzmesi oluştu. Urfada yaşıyorum ve burda kuşa bakan veteriner var mı bilmiyorum.
ne yapmalıyım bu kanı nasıl durdurabilirim. bana bir yol gösterin lütfen kızım ölsün istemiyorum
ara ara yarasını gagalıyor. Yara tekrar kanıyor
Bu duruma ne sebep olur bilmiyorum. Parazit için dün ensesinden 3 damla ilaç damlattık. Şu anda çok yorgun ve kendini yine kanattı. Bu kez kanat altını kanattı. Önce minnacık bir bölgeydi şu an çok büyük bir kan huzmesi oluştu. Urfada yaşıyorum ve burda kuşa bakan veteriner var mı bilmiyorum.
ne yapmalıyım bu kanı nasıl durdurabilirim. bana bir yol gösterin lütfen kızım ölsün istemiyorum

Ekli dosyalar
Son düzenleme: