Sultan papağanım yem yemiyor

Eve yeni gelen kuşlarda gözlemlenen problemlerden.

Yem, dal darı, su gibi yiyecekleri ağzına yanaştırarak yedirmeyi deneyiniz. Tabana geniş bir kapta yemini koyunuz.

Eğer herhangi bir sağlık sorunu yok ise.

Haricinde ısrarla süren durumlara direkt müdahale etmeniz gerekebilir, el ile besleme maması gibi.

Kuşun kısa videosu ve peçete üzerinde dışkı görselleri paylaşabilirsiniz.

Oyla 0
Su içiyor onda herhangi bir problem yok ballı çubuk koydum 2 gün önce ondan da çok ama çok az yeme girişiminde bulundu endişelendim yazmak istedim

Ekli dosyalar

• 6FC7AEF5-5D77-459C-A64F-0AE4537FEA65.jpeg
    6FC7AEF5-5D77-459C-A64F-0AE4537FEA65.jpeg
    862.9 KB · Görüntüleme: 10
Oyla 0
Bu arada 5 saniyelik video çektim 2 sefer ama dosyayı yüklemiyor videoyu o yüzden atamadım bilginize

Oyla 0
Su içiyor onda herhangi bir problem yok ballı çubuk koydum 2 gün önce ondan da çok ama çok az yeme girişiminde bulundu endişelendim yazmak istedim
Ballı çubuk yerine dal darı kullanmanızı öneririm çünkü içinde sığır jelatini var ve bu madde de kanatlılara zararlı

Oyla 0
4 gün fazla bir zaman benim kuşum geldikten 1-2 saat sonra yem yemeye başlamıştı

1-2 saat içerisinde yem yemesi bence özel bir durum, şanslısınız?

Dışkılar iyi görünmüyor ne yazık ki... Durumun netliği için dediğim gibi; peçete üzerine yapılmış dışkı görselleri ve video eklerseniz daha sağlıklı olacaktır.

Oyla 0

Dışkılar iyi görünmüyor ne yazık ki... Durumun netliği için dediğim gibi; peçete üzerine yapılmış dışkı görselleri ve video eklerseniz daha sağlıklı olacaktır.

Oyla 0

Oyla 0
Öncelikle ballı kraker vermeyin birdaha lütfen.

Sitraks ağızdan bir damla olarak verelim. Sonrasında

entrobac gibi bir probiyotik geçelim.

Dışkılara diğer arkadaşlarda baksın, dediğim gibi hiç hoş görünmüyor.

Yem markanız nedir?

Oyla 0
pre

premium vitakraft
Öncelikle yeminizi değiştirmenizi öneririm.

Bütçenize göre uygun olanı seçebilirsiniz. Diğer arkadaşlarda yem önerisinde bulunabilir...

Ayrıca grit kuş kumu almalısınız. Suyunuzu hergün içme suyu ile tazelemelisiniz. Gaga taşı mineral blok bulundurmalısınız...

Ayrıca, kafesinizi baştan aşağı temizleyip dezenfekte etmenizide öneririm?

Oyla 0

Bütçenize göre uygun olanı seçebilirsiniz. Diğer arkadaşlarda yem önerisinde bulunabilir...

Ayrıca grit kuş kumu almalısınız. Suyunuzu hergün içme suyu ile tazelemelisiniz. Gaga taşı mineral blok bulundurmalısınız...

çok teşekkür ederim ilginize inşallah olumlu sonuçlar alırım

Oyla 0

Hocam buyur Buda peçete üzerine dışkısı

Ekli dosyalar

• D808AABB-9C3E-4F91-9098-16D3725675CF.jpeg
    D808AABB-9C3E-4F91-9098-16D3725675CF.jpeg
    870.6 KB · Görüntüleme: 4
Oyla 0
Geri